Melyiket ennéd meg először? Érdekes dolgot árul el rólad

Melyiket ennéd meg először? Érdekes dolgot árul el rólad

Melyiket ennéd meg először? Érdekes dolgot árul el rólad

Válaszd ki és nézd meg az eredményt! 

Meglepő, de még az étkezési szokások is árulkodnak személyiségünkről. Ez a teszt is ezt bizonyítja. Nézd meg a képet alaposan, most nem kell elsőre dönteni! Válaszd ki azt az ételt, amelyet legelőször fognál meg és ennél meg. Ez a döntésed érdekes dolgokat árul el rólad.

Nézzük pontosan mit is!

Melyiket ennéd meg először? Érdekes dolgot árul el rólad

1-es étel:

Nagyon kedves és nyitott ember vagy, aki élvezi az életet. Megpróbálsz nem idegeskedni, igyekszel mindenből a legjobbat kihozni. Az élet apró szépségei is örömet okoznak neked. Nem vágysz nagy dolgokra, a boldogságodhoz elég apró dolgok is elegek. Jól bánsz az emberekkel, legfőképpen a gyerekekkel. Ha valaki hisztis körülötted egyáltalán nem borít ki, egész könnyen meg tudod nyugtatni az embereket.

2-es étel:

Vidám, érzékeny ember vagy. Törődsz az egészségeddel, próbálod feladni a rossz szokásokat. Tele van energiával és általában jó a hangulatod! Csak úgy pezseg körülötted a levegő, mindig tele vagy remek ötletekkel, szeretsz kimozdulni otthonról.

3-as étel:

Komolyan veszed az életet, minden egyes napot megélsz, kihasználsz. Alaposan átgondolod minden mozdulatodat, nem szeretsz hibázni. Van egy racionális megközelítésed az élethez, mindig mindig megtervezel, utálod, ha valamit nem tartasz kézben. Jó főnök vagy a megfontoltságod és higgadtságod miatt. Az emberek hallgatnak a véleményedre.

4-es étel:

Folyamatosan rohansz. A munkádban, a magánéletedben, a gondolataidban, mindig, mindenhol. Gyorsan hozol döntéseket, nem tétovázol, mindent felteszel egy lapra, ez sokszor hibákhoz vezet. De te ezekből tudsz tanulni. Szeretnéd az élet minden egyes pillanatát kiélvezni, nem szeretnél semmiről sem lemaradni. Úgy érzed még olyan sok dolgot nem próbáltál ki, nem éltél át.  Próbálj meg kicsit lassítani, sokkal több szebb élményben lehet részed.

5-ös étel:

Nem veszed túl komolyan az életet.  Nem mondhatjuk, hogy ez nagyon rossz, de sokan úgy néznek rád, mint egy nagy gyerekre. Nem akarsz előre tervezni, mert félsz a komolyságtól és a felelősségtől. Előbb-utóbb be kell látnod, ez így nem jó. Nem a valóságban élsz. Ne félj, a felelősség is kellemes érzés! 😉

6-os étel:

Egész kicsi korodtól másokkal törődsz, fontos, hogy segíthess a másikon.  Ráérzel a problémáikra, az érzelmeikre, rá tudsz hangolódni a másikra. Az emberek könnyen megnyílnak neked, tudják, hogy nem kell félniük tőled. Megbízható, csupa szív ember vagy!

Mint látható, még a táplálkozási szokások is képesek sokat elárulni a karakterekről.

 

Melyik madarat választanád? Érdekes személyiségteszt, ami megmutatja milyen ember vagy

 

 

 

Válassz egy zsákot – Sok mindent üzen a tartalma

 

 

Válassz egy drágakövet és tudd meg, milyen életszakaszban vagy most

 

 

 

 

 

 

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük