2019-ben ők lesznek a legboldogabb csillagjegyek

2019-ben ők lesznek a legboldogabb csillagjegyek

2019-ben ők lesznek a legboldogabb csillagjegyek

2019 azt ígéri, hogy a különböző események tele lesznek érzelmekkel.

A nagy változások éve vár mindenkire. Természetesen ez közvetlenül függ a csillagok és a bolygók elhelyezkedésétől, no és persze Fortunától is. Néhány csillagjegy örülhet, ugyanis a 2019-es év lesz életének egyik legboldogabb időszaka.

 

2019-ben ők lesznek a legboldogabb csillagjegyek

Nézzük egészen pontosan a részleteket!

Kos

A Kos 2019-ben a Jupiter, a Szaturnusz és a Vénusz által is kedvelt csillagjegy lesz. A Jupiter képes lesz arra, hogy a Kos szülötteit a megfelelő időben helyezze el a megfelelő helyre, oda, ahol a legnagyobb dolgokra lesz képes. A Szaturnusz segít megtalálni az életre vonatkozó legfontosabb kérdésekre a válaszokat.

A Vénusz óriási lehetőségeket fog adni a Kosnak a személyes boldogság területén. A következő évben a Kos nagy érdeklődésre számíthat, bővítheti kilátásait, javíthatja pénzügyi helyzetét. Sőt, már ebben az évben is elkezdheti a megvalósításhoz vezető lépéseket.

A Kos 2019-ben az élet minden területén fantasztikus eredményeket érhet el.

Ez az 5 legfélelmetesebb, leghidegebb csillagjegy – Te köztük vagy?

Oroszlán

2019 a lehetőségek éve lesz és a gyarapodásé, bővülésé. Képes lesz új, nagy célokat meghatározni és reálisan fog nekilátni az odáig elvezető úthoz, teendőkhöz.

Minőségileg javul majd minden kapcsolatuk. A Jupiter segít abban, hogy időben megkapja az Oroszlán az erőfeszítései gyümölcsét és megérdemelt elismeréseit.

Az Uránusz segíteni fog, hogy felfedje saját egyéniségét, ami a megfelelő pillanatban nagy segítség lesz számára. Óriási életerő és energia fog buzogni az Oroszlánban, hatalmas szenvedéllyel, szívvel veti bele magát a teendőkbe, élvezni fogja 2019 minden egyes napját.

Ezekre a csillagjegyekre éveken át tartó boldogság, szerencse, jólét vár

Mérleg

A Mérlegek 2019-ben sokkal szabadabbak lesznek, mint korábban valaha is.

A Jupiter segít abban, hogy az élet csupa ragyogás legyen számára. 2019-ben nem fog a Mérleg arra várni, hogy a nagy lehetőség szembe jöjjön vele, nem! Ő maga fogja megteremteni a nagy lehetőségeket.

Mélyen magába néz a Mérleg, átgondolja eddigi életét, a hibákat, elhalasztott alkalmakat. Hihetetlen optimizmussal fogja végigcsinálni a 2019-es évet, így a nehézségek leküzdése is könnyebben megy majd. A Szaturnusz fogja ebben támogatni, segít legyőzni a kételyt, a türelmetlenséget és a bizonytalanságot is.

Az Uránusz erőt fog adni abban, hogy a Mérleg felszabadulhasson és tiszta fejjel, lélekkel vágtázik majd át a 2019-es éven. Felszabadult lesz nagyon, ami nagyszerű érzést, könnyedséget és pozitivizmust kölcsönöz majd.

Nagy szerelmi horoszkóp – Ezek a csillagjegyek tökéletesen összeillenek

Nyilas

Kockázatot fog vállalni jövőre, új projekteket hozhat létre, olyan feladatai lesznek, amikről eddig csak álmodott. Sok társa lesz ebben, akik lépést fognak tartani vele. A kudarcok és a kellemetlen meglepetések jövőre elkerülik a Mérleget.

A Jupiternek 2019-ben a Mérleg lesz a nagy kedvence, hatalmas lelki és anyagi gazdagsághoz segíti őt.

Az év elején a sors az Uránusz hatásának köszönhetően a Nyilas felé fordul. Ebben az időben olyan szerencse fogja érni, ami egészen váratlan helyről köszönte be. Azonban a szerencse ebben az esetben nem feltétlenül olyan szituációban jelenik meg, ami nagy és látványos. Nem! Valószínűbb, hogy apróbb részletekből fog állni, egy egész sorozatról kell beszélni és amit a Nyilas biztosan észre fog venni.

A 3 legszerencsétlenebb csillagjegy

Vízöntő

Sok lehetősége lesz arra, hogy megtapasztalja az önbizalmat és az optimizmust. 2019 az álmok teljesüléséről fog szólni.  Segítőket sodor mellé az élet.

Az elkövetkező évben a Vízöntő bátor, merész lesz, olyan tetteket hajt majd végre, amelyek során végre következetesen meg tudja védeni az elveit, céljait és végre törekedni fog majd a saját céljai elérésére. Az Uránusz ebben fogja segíteni.

Ezenkívül a Vízöntőnek egy újabb asztrológiai szövetségese lesz: a Szaturnusz. Ő fogja lökni, hajtani előre, hogy mély belső utazást tudjon végrehajtani, melynek során átalakítja majd a személyiségének alapjait, gondolkodását és a világhoz való hozzáállását is. Ez fog hozzájárulni a sikerekhez és 2019-ben a Vízöntő végre igazi életcélokat fog találni.

Válassz egy drágakövet és tudd meg, milyen életszakaszban vagy most

 

forrás: moimozg, brainum, signorina

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.