Válassz egy Angyalt- Elmondja mi vár rád a szerelemben

Válassz egy Angyalt- Elmondja mi vár rád a szerelemben

Válassz egy Angyalt – Elmondja mi vár rád a szerelemben

Nézd meg a képen az Angyalokat és válaszd ki a kedvencedet! Nem kell elsőre dönteni!

 

Válassz egy Angyalt- Elmondja mi vár rád a szerelemben

Nézzük melyik Angyal mit üzen neked!

1-es Angyal

Hamarosan megváltozik a szerelmi életed. Ha nincs partnered, akkor biztos lehetsz abban, hogy rövid időn belül megtalálod őt. Nem szabad félni attól, hogy szeress valakit, nyitottnak kell lenned ahhoz, hogy a szerelem rád találhasson. Ha már van partnered, akkor is készülj, mert sok változás áll majd be a kapcsolatban.

Mágikus szerencse kártyák – Válassz egyet és nézd meg mit üzen

2-es

Sokszor drámai események zajlanak a szerelmi életedben. Nem a megfelelő partnert választod ki magadnak és újra, újra ebbe a hibába esel. Többször hallgatsz a szívedre és ez nem a jó irányba visz. Néha hallgass az eszedre is és akkor reálisan fogod látni a helyzetet, így könnyebben rád találhat a szerelem.

3-as Angyal

Szerelmi életedben minden tökéletes, szerető partnered van, stabil kapcsolatban élsz. Folytasd ugyanilyen módon az életedet, mindent jól csinálsz, jó úton tartasz. Stabilitás, békesség vár rád.

4-es

Készen állsz? Hamarosan változások állnak be a szerelmi életedben. Egy olyan határozott döntést kell meghoznod, ami már régóta ott motoszkál a fejedben, de eddig nem mertél lépni. Ez a döntés megváltoztatja az életedet, méghozzá igen jó irányba!

5-ös Angyal

Nagy nehézségek várnak rád és a párodra. Igen kemény időszak jön. A legfontosabb dolog az, hogy együtt legyetek a gondokban is. A kapcsolatotok ennek köszönhetően nagyon mély lesz, megtörhetetlen kötelék alakul ki köztetek.

6-os

Ha úgy érzed, hogy kapcsolatod nem túl stabil, akkor bizony ezt be kell fejezned, nem ő az igazi a számodra. Ne pazarold el az időt a felesleges kapcsolatokra.

 

 

Forrás: moizmozg

Post Author: FreeMix

1 thought on “Válassz egy Angyalt- Elmondja mi vár rád a szerelemben

    Géring Edit

    (2018-12-02 - 00:37)

    Házias, kedves, vidám.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük