Horror fényes nappal: 12 éves lányt akart megerőszakolni ez a férfi

Horror fényes nappal: 12 éves lányt akart megerőszakolni ez a férfi

12 éves lányt akart megerőszakolni ez a férfi – Keresi a rendőrség

A budapesti rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításában.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Gyermek és Ifjúságvédelmi Osztály 01000/2848/2018. bűnügyi számon nyomozást indított ismeretlen tettes ellen, szexuális kényszerítés bűntettének kísérlete miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2018. december 1-jén 7 óra 20 perc körül Budapest VIII. kerületében a Gutenberg tér közelében leszólított egy 12 éves lányt, majd az egyik kapualjba behúzta és ott erőszakoskodni próbált vele. A fiatal lány végül elmenekült és az iskolában szólt a tanítójának, aki hívta a rendőrséget.

Az ismeretlen férfi 23-30 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete hajú, körszakállas. A bűncselekmény elkövetéskor barna, combközépig érő kabátot, fekete nadrágot és barna cipőt viselt.

A férfiről egy térfigyelő kamera felvételt készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Gyermek és Ifjúságvédelmi Osztálya  kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

Forrás: police.hu

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük