Lélek teszt: Az első állat, amit megláttál, titkokat fed fel rólad.

Az első állat amit megláttál, megmutatja milyen ember is vagy valójában

Az első állat amit megláttál, megmutatja milyen ember is vagy valójában. Nagyon érdekes személyiség teszt. Első ránézésre el kell dönteni, milyen állatot is látsz ezen a képen! Ez az egyszerű döntés igen érdekes dolgokat árul el rólad!

Lélek teszt: Az első állat, amit megláttál, titkokat fed fel rólad.

Mi az első állat, amit megláttál? Sok zebrát látsz?

Ha az első állat, amit megláttál, az (sok) zebra, akkor igazi csapatjátékos vagy, olyan ember, aki akkor érzi magát a legjobban, ha társaság veszi körbe. Ilyenkor érzed igazán, hogy élsz. Rettegsz az egyedülléttől. Ha nincs melletted senki, akkor magányos és bizonytalan vagy, nem találod a helyed.

Egy oroszlánt vettél észre

Büszke ember vagy. Erős akarattal rendelkezel és igen céltudatos vagy. Amit akarsz, azért foggal, körömmel harcolsz. Soha nem adod fel.  Mindig gyorsan reagálsz mindenre és úgy érzed akkor haladsz a legjobban, ha egyedül lépkedsz a célod eléréséhez vezető úton. Igazi vezető típus vagy. Viszont meg kellene tanulnod hallgatni másokra is és bizony néha át kellene engednek másoknak is a vezetést. Nem baj, ha néha lazítasz egy kicsit.

Ha az oroszlánt és a zebrát is egyszerre láttad meg

Az embereknek mindössze 5 %-a látja ezt így meg. Különleges képességekkel rendelkezel, a legnagyobb káoszban is meglátod az egységet. Minden szálat ki tudsz bontogatni és igen türelmes ember vagy. Apró lépésekben haladsz az életedben, de kitartóan, ügyesen.

Ha a madarat vetted észre, amelyik a zebrán ül

Minden apró részletet észreveszel, téged nem lehet átverni. Mélyen belelátsz az emberek lelkébe és könnyen észreveszed, ha valaki hazudik. Szereted, ha simán mennek az életedben a dolgok, utálod a buktatókat.

Te melyiket láttad meg? Illik Rád?

 Miklós Edit

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

kép: zen

 

 

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük