Csodálatos teszt! Húzz egy kártyát, különleges jóslat vár rád

Csodálatos teszt! Húzz egy kártyát, különleges jóslat vár rád

Csodálatos teszt! Húzz egy kártyát, különleges jóslat vár rád.

Ennél a tesztnél az első megérzésedre lesz szükség.

Ez a feladat azért nehéz, mert minden Tarot kártya egyforma a képen, csupán annyi a különbség, hogy alattuk különböző számokat látsz.

Mielőtt döntesz, vegyél pár mély levegőt, lazítsd el magad, hangolódj erre a feladatra.

Nézz rá a képre, melyik vonz a legjobban?

Hova húz a szíved?

Biztosan akad egy olyan kártya, amelyik szinte égeti a lelkedet. Ez lesz a te Tarot kártyád.

Gondolatban húzd ki…

Különleges jóslat vár rád, melyből megtudhatod mit üzen neked a neked szóló kártya.

Melyiket választod a 4 közül?

1.

A családi körülményeid igen nehéz helyzetbe hoztak. Nem tudod kiszámolni vajon mi vár rád holnap, távolabbi tervekbe sem mersz még csak belegondolni sem.

Egy helyben toporogsz és ez nagyon bánt. Hamarosan azonban el fog jönni az a pont, mikor azt érzed, pontosan a családod érdekében meg kell szüntetni ezt a jelenlegi “semmilyen” állapotot.

Számot kell vetned, igenis terveket kell kitűznöd magad elé és a kártya szerint ez a döntésed jó irányba fogja sodorni az életedet.

Maga a döntés az nagyon nehéz lesz, mert félsz a változástól, félted a családodat, nem akarod őket lehetetlen helyzetbe sodorni.

De a nehéz időszak után egy nyugodtabb, mégis érdekesebb, sikeresebb következik. Készülj!

2.

Mostanában elég sok csalódás ért. Ott tartasz emiatt, hogy már az egészen kicsi kudarcok is le tudnak törni és emiatt a lendületből, a szenvedélyből is visszavettél, ami eddig a szívedet tüzelte.

Eddig mindig mindent olyan nagy beleéléssel végeztél, de most mintha kiégtél volna. A kártya szerint pihenésre lenne szükséged és arra, hogy újra megtaláld az életben azokat a dolgokat, apróságokat, amelyek örömet okoznak neked.

Nem vagy robot, egy érző ember vagy, aki lelkileg és testileg is nagyon kimerült. A következő időszakban csupa olyan dolgot teszel majd, ami feltölt energiával, ami jókedvre derít és ebben a környezeted nagyon sokat fog segíteni.

Utána nem a régi leszel, hanem mintha kicseréltek volna. Több lesz az energiád, a kedved, mint valaha és új lehetőségek is eléd toppannak majd. Ragadd meg majd!

3.

Valami vagy valaki nagyon hiányzik az életedből. Nagyon magányos időszakod van, úgy érzed sosem élhetsz olyan életet, amire vágytál, amire vágysz. Azt várod, hogy majd magától alakul, de amíg begubózol, ne várj változást.

Az élet zajlik körülötted, csak be kellene végre kapcsolódnod. A múlt állandóan kísért, de nem szabad hagynod, hogy a jelenedet tönkretegye.

A Tarot kártya szerint hamarosan rá fogsz jönni arra, hogy a múlt, ha fájdalmas is, de akkor is a jelened és a jövőd része. Sok tanulságot, tapasztalatot vonhatsz le a múlt történéseiből. Ezek pedig mind, mind erősebbé tesznek téged.

Ez a felismerés egy hosszú és fájdalmas folyamat része lesz. De amint eljutsz erre a pontra, a világ ismét kinyílik körülötted és nem fogsz a saját magad építette börtönben élni. Az élet csodálatos!

4.

Rengeteget dolgoztál mostanában. A munkával terelted el a gondolataidat a problémákról. A Tarot kártya szerint eljött az a pont, amikor be kell látnod, hogy a gondok attól még gondok maradnak, ha nem foglalkozol velük.

Tehát állj meg, gondolkodj! Mi a baj? Mi lehet a megoldás? Ne keseredj el, mert mindig van megoldás, bármi is álljon az utadba.

Persze ebben az esetben nem olyan egyszerű az egész, hiszen nem kevés időbe és energiába fog telni, mire helyre rakod magad körül a dolgokat. De a kártyád szerint van remény, hogy végre fellélegezhess.

Utána pedig a munkádat már nem robotként végzed majd, hanem újra élvezni is fogod, amit csinálsz, hiszen a lelked felszabadul egy óriási teher alól.

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük