A kiválasztott karácsonyfa megmondja, milyen leszel 2019-ben

A kiválasztott karácsonyfa megmondja, milyen leszel 2019-ben

A kiválasztott karácsonyfa megmondja, milyen leszel 2019-ben.

Válassz egy karácsonyfát, azt, amelyik a legjobban vonz.

Nem kell elsőre dönteni, alaposan nézd meg az összeset és csak ezután dönts!

Ez egy nagyon pontos személyiségteszt, mely segít meghatározni az élethez való hozzáállásodat és sokat mond el rólad.

A kiválasztott karácsonyfa megmondja, milyen leszel 2019-ben

  1. Zárkózott leszel.

Csak a saját gondolataidba zárva érzed magad jól és biztonságban. Ami benned dúl, nem szívesen osztod meg másokkal a 2019-es évben. Nagyon jól beleérzel a dolgokba és így pontosan tudni fogod, mikor-mit kell tenned. Az emberekkel való kommunikáció sokszor kibillenthet a belső harmóniádból, ezért annak örülsz a legjobban, ha egyedül lehetsz.

  1. Az ötletek embere leszel.

Mások véleménye fontos szerepet fog játszani jövőre az életedben. Rengeteg ötleted lesz 2019-ben, az emberek pedig ezeket értékelni is fogják. A munkádban sikeres leszel, tele leszel energiával. Fontos lesz számodra a dicséret, ez ösztönöz a továbblépésre, új területek meghódítására.

  1. Nem szereted a meglepetéseket.

Nem kedveled a káoszt és a befejezetlen dolgokat. 2019-ben sem. A gonoszság tejesen leterít lelkileg és megtöri a belső harmóniádat. Szereted, ha minden a terv szerint halad, ekkor teljes béke lepi el a szívedet. Erős lábakon állsz a földön, előre kiszámolsz minden lépést. A tetteidet terv előzi meg. Te ebben fogsz hinni jövőre.

  1. Örök vándorlás lesz számodra 2019.

Nagyon elégedetlen leszel a jelenlegi életeddel. Szükséged van új irányokra, új érzelmekre, újdonságokra, hogy újra a régi erődet vissza tudd nyerni. Nem fogod találni sehol sem a helyed, csakis rövid távon érzed jól magad az adott helyen. Az egyhangúságot kerülni fogod 2019-en. Utazásra, új távlatokra lesz szükséged ahhoz, hogy ismét boldog lehess.

  1. Egyedülálló harcos leszel.

Csak az igazságot fogadod el jövőre is. Ezért kész vagy harcolni is, még akkor is, ha senki nem hisz neked. Mindig hallgatsz a szívedre és az eszedre is, így együttesen. Csak akkor tudsz majd dönteni fontos dolgokban, ha minden oldalról rendesen körbejártad.

  1. Aprólékos személet jellemez majd.

2019-ben igyekszel mindig minden apró részletet megismerni. Értékelni fogsz minden pillanatot. Ismeretlen érzések dúlnak majd benned, ettől eleinte félni fogsz. Annyira színes egyéniség vagy, hogy öröm veled lenni. 2019-ben is.

  1. Munkamániás leszel.

 A munka mindig az első helyen áll majd az életedben. A célok elérése érdekében sokszor még éjszaka is virrasztani fogsz és dolgozni. Ezt helyezed előtérbe az életedben és nem a családot, barátokat, programokat. Amit elkezdesz, véghez is viszed, akármilyen nehézségekbe is botlasz majd.

  1. Az egyszerűség éve jön.

Nem fog érdekelni a máz, a külsőség, az egyszerűségben találod meg a békét, a boldogságot. Rájössz, hogy nem az számít, amit látunk, hanem az, ami szemmel nem látható. A pénz nem tesz boldoggá jövőre, pedig anyagiakban nem lesz hiány. Helyette az élet apró dolgaiban látod meg a szépséget.

  1. Gazdag éved lesz.

Rengeteg mindenbe belekezdtél idén, aminek jövőre lesz meg az eredménye, méghozzá pozitív értelemben. Gyarapodni fogsz, mind lelkileg, mind anyagilag. Nagy sikereid lesznek és a csillogás nagy örömmel tölt el. Még többet és még többet akarsz majd, szinte szárnyalni fogsz. A siker nem veszi el az eszed, megmarad a tiszta szíved tisztának és mindig a helyes úton fogsz járni.

  1. Visszatér a gyermeki lelked.

Eleged van a monotóniából, a sok kötelező feladatból, a napi rutinból. Ki fogsz ebből a mókus kerékből törni, újra megtanulsz nevetni és olyan új érzések lepnek el, amelyekről azt hitted már réges-régen kivesztek belőled. Új emberekkel ismerkedsz meg, rengeteget fogtok mókázni, nevetni. Az élet ismét színessé válik majd.

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük