Farsangi fánk készítése gluténmentesen - Recept!

Farsangi fánk készítése gluténmentesen – Recept!

Farsangi fánk készítése gluténmentesen – Recept!

A farsangi fánk receptje magával ragad majd, hiszen pillanatok összeállítható a tészta és a végeredmény is garantált.

Puha, illatos és édes desszert kerülhet az asztalra akkor is, ha diétáznod kell.

 

Farsangi fánk készítése gluténmentesen - Recept!

Hozzávalók↙️↙️↙️
✔️250 ml tej✔️ 70 g vaj ✔️1 tojás
+
Fánk – Churros ***#gluténmentes porkeverék***
olaj
 
Elkészítés↙️↙️↙️
Az alapanyagokat alaposan kikevered.
Pihenteted fél órát.
Kinyújtod.
Szaggatod.
Ismét pihenteted fél órát.
Majd forró, bő olajban mindkét oldalát kisütöd a fánkoknak.
Rácsra szedve hagyod kihűlni.
 

Díszítsd cukormázzal↙️↙️↙️

>>>ITT!!!>>>

De finom lekvárral megkenve is isteni finom!

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük