Válassz egy gyertyát és nézd meg milyen fontos dolgot jelent

Válassz egy gyertyát és nézd meg milyen fontos dolgot jelent

Válassz egy gyertyát és nézd meg mit jelent!

Nézd meg a képet alaposan, majd utána dönts!

Válassz egy gyertyát és nézd meg milyen fontos dolgot jelent

Fehér gyertya
A fehér a Hold színe. A választott gyertya tükrözi a Hold energiáját. Ez azt jelenti, hogy a lélek a legmagasabb szinten rezeg. Megtartod a tisztaságodat, és ugyanakkor élsz a lehetőségeiddel és harcolsz a céljaidért.

Fontos számodra a természet, a környezet. Óvod és vigyázol rá. Feltölt téged, ha a szabadban vagy és energiával lát el.

Elképesztően mély érzelmeid vannak, hamar rá tudsz hangolódni a másikra.

Lila gyertya
A lila a Jupiter, a folyamatosan növekvő bolygó színe. Ennek a gyertyának a kiválasztása azt jelenti, hogy a közeljövőben szerencse és bőség vár rád.

A „helyes”, azaz őszinte, igaz emberek elkezdenek megjelenni az életedben, és új lehetőségeket nyitnak meg a számodra. Csak meg kell hallgatnod őket, meg kell értened őket.

 

Ezt olvastad már?

Minden kulcs egy mély jóslat – Válassz egyet!>>>

Piros gyertya
A piros a szenvedély és a bátorság színe. Ezt a gyertyát olyan emberek választja, aki életének ebben a szakaszában a szerelemre vagy a harcra készül. Nagyon id

Néha tényleg bátornak kell lenned, hogy előrelépj az életben, vagy élvezze a szellemi növekedést. Az egyik ilyen pillanat eljött az Ön számára, kedves beges vagy, tettre kész, itt az idő, hogy lépj.

Sárga gyertya
A sárga a Merkúr színe. Ez az elme és a kommunikáció bolygója. Ezt a gyertyát olyan személy választja, akinek fontos a fejlődés. Tanulni szeretnél, új és új dolgokat felfedezni, megismerni.

A sárga a mozgás és az új kezdetek színe is. Nem számít, milyen életkorban vagy, sem az, amit eddig elértél. Újra és újra szeretnéd bővíteni a látókörödet, újra és újra el kell indulnod.

Zöld gyertya
A zöld a szív csakra színe. Közvetlenül kapcsolódik a fő érzékeinkhez. Ha ezt választottad, akkor egészséges és érzelmileg kiegyensúlyozott ember vagy.

 

Ezt olvastad már?

Válassz egy ősi, görög szimbólumot! – Fontos dolgot jelez számodra!>>>

A gyertya kiválasztásával megmutatod, hogy az Univerzum már segített megtalálni az életed egyensúlyát. A zöld a természet, a termékenység és a növekedés színe. Hamarosan rengeteg időt fogsz kapni a feltöltődésre. Változások jönnek.

Kék gyertya
A kék a megvilágosodás színe. Ez a vízhez kapcsolódik, ami azt jelenti, hogy mindent meg kell értened körülötted ahhoz, hogy megértsd magadat is és a cselekedeteidet is.

A védőszented a mennyei bolygó, a Neptunusz.  Készen állsz a változásra, fejlődésre és végre elhiszed, hogy rád is vár jobb élethelyzet és hogy ezt meg is érdemled.

Fekete gyertya
A közhiedelemmel ellentétben a fekete nem a gonosz, hanem az önvédelem és az önelemzés színe. Tudnunk kell jól ismerni magunkat, hogy tanulni tudjunk az élet leckéiből, hogy haladhassunk előre és hogy tovább tudjunk lépni.

Ki kell deríteni, hogy mit akarsz, és csak akkor lépj tovább. Ezt a gyertyát választva azt mondod: “Le kell állnom és gondolkodnom kell.” Ha ide eljutsz, utána új élet nyílik meg előtted.

Forrás: uspeh.club

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük