Teszt! Mit láttál meg először ezen a képen? - Fontos dolgot árul el

Teszt! Mit láttál meg először ezen a képen? – Fontos dolgot árul el

Teszt! Mit láttál meg először ezen a képen? – Fontos dolgot árul el.

Első ránézésre dönts, ne gondolkodj!

Indulhat a teszt?

Teszt! Mit láttál meg először ezen a képen? - Fontos dolgot árul el

Oroszlán 

Ha az első dolog, amit látsz, az oroszlán képe, akkor azt jelenti, hogy nagyon praktikus ember vagy. Hajlamos  vagy mindenen, állandóan gondolkodni és elemezni a legapróbb részleteket is. A legjobb eredményeket olyan területeken érheted el, amelyek gondosságot és alaposságot igényelnek.

Néha makacs vagy, és mindent akarsz. Egyszerre. Azonnal. Ilyen pillanatokban jó lenne az, ha meghallgatnál másokat is, mert ez segítene abban, hogy fejlődj, tanulj, tapasztalj.

Nem szereted elhagyni a kényelmi zónádat, és igazán utálod a különböző meglepetéseket, az újításokat. Emiatt néha félsz a jövőtől is, mert nem tudod mi vár majd rád. Próbálj meg új dolgokat tanulni, hogy még jobb emberré és nyugodtabbá válhass.

Bár néha nem könnyű alkalmazkodni egy adott helyzethez, mégis muszáj. Le kell tudni győzni az adódó nehézségeket, racionálisan kell megkeresni a probléma megoldását és nem hirtelen, szívből cselekedni.

Majom a fán

Ez azt jelenti, hogy nagyon kreatív ember vagy, mindig teli eredeti és merész gondolatokkal. Meg kell tanulnod ezeket áthelyezni a valóságba.  De ehhez elsősorban meg kell jobban szervezned az idődet, amiből egyelőre nem túl sok van.

Képes vagy megoldani minden problémát, függetlenül attól, hogy milyen összetett is az. Ez a gazdag képzeletednek és leleményességednek köszönhető, hiszen mindig, minden helyzetben feltalálod magadat. Még olyan kilátástalan szituációkból, problémákból is megtalálod a kiutat, amely másoknak talán reménytelennek tűnhet.

Tudod, hogy az élet minden lépése értékes tanulság, tanulás és még a saját kudarcaink is előrébb visznek minket.

Szükséged van szeretteidre, muszáj, hogy ők is teljesen beleférjenek az életedbe.

Forrás: nastroy

Miklós Edit

Interjúk >>>ide kattintva>>>olvashatóak!!!

Ha Te is szeretnéd cégedet, termékedet, tevékenységedet interjú keretében bemutatni várjuk megkeresésedet: info@freemix.hu

Facebook oldalunk:

FreeMix       >>>

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük