A 3 legerősebb csillagjegy – Nézd meg, köztük vagy-e

A 3 legerősebb csillagjegy – Nézd meg, köztük vagy-e.

Elmondjuk miben rejlik e 3 csillagjegy ereje.

 

Oroszlán – bátor, ambíciózus


A sikerei, ambíciói és felelősségtudata meghatározóvá, legyőzhetetlenné teszi őt. Csodálatos önbecsülés, megkérdőjelezhetetlen hatalom,  óriási elme és hihetetlen karizma jellemzi és ez teszi erőssé az Oroszlánt. A hűség és a segítőkészség rengetege embert állít mellé. Akik kitartanak mellette jóban és rosszban is.  Az erő szó szerint benne van, tudatában is van ezzel és teljesen jól használni is tudja.

Kattints a képre és nézd meg a részleteket!

 

Skorpió – érzelmes, energikus

A Skorpió nagyon impulzív, elképesztően érzelem dús, tele energiával. Ez a Skorpió erejének titka. Nagyon lelkesen, szenvedélyesen végez és él át mindent. Lelkesedése állandó mozgásban tartja és erőt ad neki. Kiemelkedő tehetsége van ahhoz, hogy ráérezzen a másik ember lelkiállapotára, hangulatára. Hihetetlen energiája vezérli és mutatja meg neki a fényt a legsötétebb időszakokban is. A helyzetet jól kezeli, soha nem adja fel, mindig az első akar lenni. A küzdeni akarása és az energiája teszi őt igen erőssé.

 

 

Nagy szerelmi horoszkóp – Ezek a csillagjegyek tökéletesen összeillenek

Bak – türelmes,okos


Egyedülálló türelem jellemzi és ez teszi kitartóvá is. Képes arra, hogy lassan, de biztosan haladjon előre. Tisztában van azzal, hogy mielőtt eléri a célt, valószínűleg veszteségeket és fájdalmakat is el kell szenvednie, de amit akar, amit igazán szívből akar, azt mindig eléri. Nem érdekli, ha a győzelem nem gyors és nem könnyű. Okos ember a Bak, ezért nagyon jól tudja, hogy munkájának nem lesz azonnali, kézzelfogható eredménye és a siker sem jön azonnal. Képes várakozni és a motivációt nem veszti el sosem. Ez teszi őt erőssé és képessé arra, hogy végül elérje azt az álmot, célt és boldogságot, amit szeretne, amire vágyik.

 

Ez az 5 legfélelmetesebb, leghidegebb csillagjegy – Te köztük vagy?

 

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük