Milyen Angyalok védik a különböző csillagjegy szülötteit?

Ez az Angyal véd téged és vigyáz rád – Különleges horoszkóp

Milyen Angyalok védik a különböző csillagjegy szülötteit?

Az Angyalok megakadályozzák a bajokat, gondokat és fényes jelenhez, szép jövőhöz vezetnek.

Nézzük egészen pontosan a részleteket!

Milyen Angyalok védik a különböző csillagjegy szülötteit?

A Kos a Teremtés Angyalának védelme alatt áll, amely megmutatja, hogy hová kell menni és milyen irányba kellene haladni. Ez az Angyal arra ösztönzi a Kost, hogy kitartóan és lelkesen dolgozzon illetve hatalmas erőt ad neki mind érzelmi, mind fizikai szempontból.

 

Kattints a képre és olvasd el a részleteket!

A Hűség Angyala gondoskodik a Bikáról. A hűség és megbízhatóság az, amit ettől az Angyaltól kap a Bika szülötte, valamint türelmet és határozottságot, ami megvédi a Sors nehézségeitől.

Az Ikreknek fontos a beszéd, a társaság, a nyüzsgés. A Kommunikáció Angyala átsegíti őt a nehéz helyzeteken és pontosan akkor és ott segít, ahol és amikor a legnagyobb szükség van rá.

 

Angyali üzenet – Nézd meg, a sorsfordító változások útján jársz-e

A Bőség Angyalának védelme alatt áll a Rák. Ahhoz, hogy békében élhessünk magunkkal, környezetünkkel és hogy megszabaduljunk a folyamatos kudarcok terhétől, Angyali segítség kell. Amit meg is kap.

A Föld Erőinek csodálatos Angyala az Oroszlánt védi. Segít nekik, hogy soha ne veszítsék el a szívüket és hogy mindig tudjanak hinni, bízni, remélni.

A Gyógyító Angyal segíti a Szűz jegy szülötteit abban, hogy a rendet belül önmagában és kívül a környezetében is tartani tudja. Az Angyal bölcsességet, megfontoltságot, gyakorlatias gondolkodást és kitartást küld nekik. Ez az Angyal nyugalmat, optimizmust és védelmet nyújt számára.

 

Mit üzennek az Angyalok? – Szívbemarkolóan erős lélek-teszt

A Mennyei Szeretet Angyala védi, vezeti és vigyázza a Mérleget. Valódi lehetőséget ad nekik, hogy békében, harmóniában éljenek magukkal és más emberekkel. Az, hogy a Mérleg mindig tisztességes, ez az Angyaluk érdeme is.

A Reinkarnáció hihetetlenül erős Angyala gondoskodik és felügyeli a Skorpiót.  Merész, határozott lépéseiben segíti, támogatja és mindig megmutatja a helyet utat a legnagyobb gondok közt is.

 

A kiválasztott virág üzenet egy angyaltól – Csodálatos teszt

A Nyilast nem más, mint a Boldogság Angyala védi. Ő inspirálja, hogy felfedezze a világot és a különböző nemzetek kultúráit. A Boldogság Angyala jó hangulatot is biztosít számára, ezért mindig optimistán tekint a helyzetekre.

A Bakban a Munka Angyal növeli az erőt. Gondoskodik arról, hogy fizikailag és szellemileg is erős ember legyen és segíti a különböző tudományok tanulmányozásában is. Támogatja, hogy mindig megmaradjon a figyelme, érdeklődése.

Válassz egy Angyalt- Elmondja mi vár rád a szerelemben

A Szabadság Angyala kreativitást ad a Vízöntőnek. Segítségének köszönhetően a Vízöntő kiváló barát és társ. Ez az Angyal segíti őt a tudása növelésében és önmaga fejlesztésében. Az Angyal segít kirángatni a legnehezebb és legmélyebb szituációkból is, amibe bizony sokszor belekeveredik a Vízöntő jegy szülötte.

A Romantikus Álmok Angyala a Halak számára biztosítja a szeretet és együttérzés érzését. Ez az Angyal ezoterikus képességeket és elképesztő beleérző tulajdonságokat ad e csillagjegy szülöttének, ami őrzi és védi is a Halakat.

Válassz egy Angyalt- Elmondja mi vár rád a szerelemben

forrás: zen.yandex

Post Author: FreeMix

2 thoughts on “Ez az Angyal véd téged és vigyáz rád – Különleges horoszkóp

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük