3 csillagjegy, aki a mának él és élvezi az életet

3 csillagjegy, aki a mának él és élvezi az életet

Ez a 3 csillagjegy nem a múltra vagy a jövőre gondol, hanem a jelent élvezi.

3 csillagjegy, aki a mának él és élvezi az életet

Kos

A Kos az egyik legspontánabb csillagjegy. Nem a múltban él, hanem a jelenben.

Hiszi, hogy a problémákat meg lehet oldani és erre a legmegfelelőbb idő a MOST. Nem él a jövőben, nem agyal állandóan azon, hogy mi lesz, viszont biztos abban, hogy a holnap mindig jobb lehet, mint a ma.

A Kos a jelenben él és minden pillanatot szeret, kiélvez, kihasznál.

Nem engeded, hogy bárki is befolyásoljon, vagy visszahúzzon, de szereted az életedet. Nagyon izgalmas melletted, veled az élet, hiszen minden érdekességben, újdonságban benne vagy, szereted, ha új dolgokat sodor eléd az élet.

Nem lehet melletted unatkozni, mert teljes szívvel a jelenben élsz.

Oroszlán

Az Oroszlán hihetetlenül bátor és magabiztos csillagjegy.

Az adott pillanatban akar élni, hihetetlen energiát ad neki a jelen szépsége és minden apró részlete.

Nagyon jól tudja, hogy mindent megváltozhat egy másodperc alatt, ezért miért ne csinálja azt, amit MOST akar, minek várni a MAJD-ra?

Függetlenül attól, hogy tudatosan vagy nem, de ez az a személy, inspirál mindenkit, aki vele találkozik.

A pillanatban élni az egyetlen életmód számára. Azt akarja, hogy az emberek olyan személyként nézzenek rá, aki mindentől függetlenül élhet és az életét igazán élvezi. Még akkor is, ha az nem mindig szép csak jó.

Skorpió

A Skorpió élete maga a káosz, és ha Skorpió nem tudja irányítani, vagy kézben tartani, akkor sem okoz fejtörést neki. Úgy szereti az életet, ahogy van.

Amikor eszébe jut vagy megbánja a múltat, a régi eseményeket, történéseket ​​vagy agyal és a jövőre vonatkozó aggodalmakkal van teli a feje, úgy érzi, hogy teljesen elveszíti az irányítást az élete felett. Nem is szereti magát ilyesmibe beleásni, inkább a jelennel foglalkozik.

Az energiája nagyon intenzív, és ez az egyetlen módja annak, hogy jól érezze magát a bőrében. Szereti ha zajlik az élet körülötte. Ha minden pörög. Ez adja az energiát.

Amikor a jelen pillanatban él a Skorpió, megvan az az erő, lendület, energia, amire szüksége van. Mindig gyors döntéseket hoz. Akkor boldog, ha a jelene intenzív.

forrás: brainum, moimozg

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük