A legegyszerűbb muffin - Így készül, nézd meg a receptet!

A legegyszerűbb muffin – Így készül, nézd meg a receptet!

Gluténmentes muffin készítése lépésről lépésre Madame Loulou segítségével!

A legegyszerűbb muffin - Így készül, nézd meg a receptet!

Recept

– Szórjuk a porkeveréket a tálba és adjuk hozzá a 145 g magolajat (laktózmentes recept) vagy a 145 g olvasztott vajat (normál recept) és a 220 g tojást (kb. 4-5 darab).


– Keverjük kb. 3 percig közepes fordulatszámon, amíg a keverék besűrűsödik és halványszínű lesz.


– Öntsük a keveréket a formákba.


– Süssük (170˚C-on vagy 160˚C-on légkeveréssel) kb. 30-35 percig, végezzünk tűpróbát és ha nem ragad rá a tészta, akkor kivehetjük.

Javaslat: süssük simán, vagy tegyük ízletessé csoki darabkákkal vagy áfonya hozzáadásával.

Itt is be tudod szerezni ezt a szuper céllisztet⬇️⬇️⬇️

Cupcake – Vanília ízű ***gluténmentes porkeverék***

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.