Gluténmentes muffin készítése lépésről lépésre Madame Loulou segítségével!

Recept
– Szórjuk a porkeveréket a tálba és adjuk hozzá a 145 g magolajat (laktózmentes recept) vagy a 145 g olvasztott vajat (normál recept) és a 220 g tojást (kb. 4-5 darab).
– Keverjük kb. 3 percig közepes fordulatszámon, amíg a keverék besűrűsödik és halványszínű lesz.
– Öntsük a keveréket a formákba.
– Süssük (170˚C-on vagy 160˚C-on légkeveréssel) kb. 30-35 percig, végezzünk tűpróbát és ha nem ragad rá a tészta, akkor kivehetjük.
Javaslat: süssük simán, vagy tegyük ízletessé csoki darabkákkal vagy áfonya hozzáadásával.
Itt is be tudod szerezni ezt a szuper céllisztet⬇️⬇️⬇️
Cupcake – Vanília ízű ***gluténmentes porkeverék***