Ezek a csillagjegyek legdurvább tulajdonságai

Ezek a csillagjegyek legrosszabb tulajdonságai

Minden csillagjegynek van rossz oldala is. Nézd meg!

Mindenkinek van jó és rossz oldala, nincs tökéletes ember. Ám a hibáinkról nem szívesen beszélünk, sőt sok esetben nem is ismerjük be őket.

Ez a horoszkóp nagyon kemény, mert a csillagjegyek sötét oldalát mutatja be.

Felsoroljuk az összes hibát, amivel rendelkezik 1-1 állatövi jegy.

Ezek a csillagjegyek legdurvább tulajdonságai

Nem szépítünk és nem kímélünk senkit.

Ne feledd! A hibák erősítenek minket, tanulhatunk és építkezhetünk belőle. Ráadásul minden hiba javítható, csak rajtad múlik teszel-e valamit vagy nem!

Készen állsz?

Kos

Kedves ember vagy, de ha valaki visszaél a kedvességeddel, jóindulatoddal, akkor bizony azonnal  bosszút állsz. Nem gondolkozol, cselekszel. Keményen. Nagyon erős igazságérzeted van, és emiatt néha nagyon hirtelen cselekszel, indulatból. Ez bizony sokszor okozott már fejfájást neked.

Bika

Ha valaki árt vagy hazudik neked, akkor vége, az a személy nem létezik többé számodra, akármit is próbál tenni a békülés érdekében. Csak a saját ötletedet tartod a legjobbnak, iszonyatosan féltékeny tudsz lenni, ha valaki előrukkol egy másik (jobb) ötlettel. Felszínes vagy, nem mindig érdekel a másik ember lelke. 

Ikrek

Nem érdekel más véleménye, csak a saját fejed után mész.  Egyszer nagyon tudsz örülni, másszor meg nagyon tudsz utálni. Nehéz kiigazodni rajtad és a lépést sem könnyű tartani veled. Azt hiszed te mindent jobban tudsz és bizony sokszor elég keményen megmondod a magadét. Inkább szívből, indulatból cselekszel, nem gondolkodsz előtte.

Rák

Nagyon haragtartó vagy, képes vagy akár évekig is elfordulni attól, akiről úgy gondolod ártott neked. Aztán pedig úgy csinálsz, mintha mi sem történt volna. Elég könnyen megsértődsz és a bolhából is elefántot csinálsz. Mindig mások életével foglalkozol.

Oroszlán

Szereted, ha figyelnek rád és ezért képes vagy néha fura dolgokat is csinálni. Akkor vagy boldog, ha minden rólad szól. Próbálod irányítani és befolyásolni az embereket és ha nem úgy történik valami, ahogy akarod, képes vagy tombolni is. 

Szűz

Szerinte ő sosem tud hibázni és mindent tökéletesen csinál. Azt hiszi tele van energiával, erővel, nagyon okos és klassz a külseje, ezeket a pozitív tulajdonságokat pedig gyakran hangoztatja is. Akarva vagy akaratlanul is, de nagyon meg tud alázni másokat, elsősorban szavakkal. Pokoli sértő dolgokat tud odavágni a másik fejéhez.

Mérleg

Soha nem bocsát meg és nem felejt. Amit a saját igazának vél, az sokszor egy hamis kép. De ezt senkinek nem hiszi el. Ha valaki fel akarja nyitni a szemét, akkor még azt az illetőt is megutálja. Szeret lustálkodni, akkor érzi a legjobban magát, ha otthon lehet és pihenhet.

Skorpió

Nagyon a végletek embere. Hamar felkapja a vizet és akkor kő kövön nem marad. A szíve túl nagy, túl naiv ember, könnyen át lehet verni. Hamar megsértődik. Ha valamiben nem sikerült eredményt elérnie, akkor nagyon ki tud akadni. Noszogatni kell, hogy induljon el, különben begubózna és semmit sem csinálna. Nagy hévvel áll neki mindennek, de a lelkesedése hamar lelankad és abbahagyja, amit elkezdett.

Nyilas

Sokszor vájkál a másik életében, szeret pletykálni, imádja a mások problémáit hallgatni. Így legalább nem kell törődnie a saját gondjaival. Ha nincs éppen semmi baj, akkor pedig kreál egyet. Ez okozza számára az izgalmat, ha van miről beszélni.

Bak

Iszonyatosan féltékeny tud lenni a mások sikereire, bár ezt nagyon tagadja még maga előtt is. Mindig versenyzik másokkal, ő akar a legjobb, első lenni mindenben. Iszonyatosan ideges tud lenni, ha valamit vagy valakit nem tud irányítani. Beképzelt.

Vízöntő

Iszonyatosan jól tud manipulálni másokat. Hamar az ujja köré csavar mindenkit, de álarcot visel. A kedves énjét mutatja addig, amíg az érdeke úgy szolgálja. Ha megkapta, amit/akit akart, akkor viszont kimutatja a foga fehérjét. Nagyon ragaszkodó típus, foggal, körömmel harcol a párjáért, levegőt sem hagy a másiknak. Nagyon tudja sajnáltatni magát és abban bízik, mindig kisegítik baj esetén.

Halak

Ha egyszer megbántod, akkor soha többet nem fogja neked elfelejteni. Nem zárja le veled a kapcsolatot, de ezentúl már semmi sem lesz ugyanolyan, megtartja a 3 lépés távolságot. Hideg, nem mutatja ki az érzelmeit, csak nagyon ritkán. Szeret jómódban élni, de másokon nem segítene soha. Nagyon távolságtartó és igen hűvös ember, csak saját maga és a saját családja érdekli igazán, más nem.

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük