Férfit vagy nőt látsz a képen? - A lelked titkait tárja fel a válaszod!

Férfit vagy nőt látsz a képen? – A lelked titkait tárja fel a válaszod

Férfit vagy nőt látsz a képen? – A lelked titkait tárja fel a válaszod!

Teszt!

Férfit vagy nőt látsz a képen? - A lelked titkait tárja fel a válaszod!

Nőt látsz


Teljesen megbízol saját magadban és a körülötted élőkben is. Soha, senkiről nem feltételeznél rosszat és mindig, mindenkiben a jót keresed.

Nem bánod, ha monoton munkát kell végezned, mert számodra még ez is tartogat kreatív feladatokat, ezt is pozitívumként éled meg. Soha, semmibe nem unsz bele, mindenhez a legnagyobb lelkesedéssel állsz hozzá.

Szereted az egyszerű dolgokat, a rendszert az életedben. Ritkán mutatod ki a fájdalmadat, könnyeket csak kevés alkalommal ejtesz, mert azt szereted, ha az emberek szemében te erősnek tűnsz és nyugodtnak.

Azonban ha egyedül vagy, nem szabsz gátat az érzelmeidnek, kiadsz magadból mindent, de csak akkor ha senki sem látja. Magabiztosságod és nyugalmad az, ami miatt az emberek szívesen keresnek meg téged a problémájukkal és gyakran támaszkodnak rád. Szereted ha fontos vagy másoknak… Erőt ad és célt.

Férfit látsz

Szereted az életedet, a munkádat. Őszintén nyitsz minden ember felé és mindig adsz időt a másiknak, hogy beszélhessen a problémáiról.

A szakmádban is örömödet leled, vannak hobbijaid és baráti társaságod is. Ritkán mondasz nemet, ha ez megtörténik, akkor annak nyomós oka kell, hogy legyen.

Szíved szerint az egész világ problémáját meghallgatnád és mindig mindenkin segítenél. Sajnos ezt nem tudod még te sem megoldani, de azt vallod, meg lehet és meg is kell próbálni…

Neked is vannak gondjaid, de erről csak kevesen tudnak, mert nem szívesen osztod meg másokkal. Míg mások megmentője vagy, addig a saját életed gondjait a szőnyeg alá söpröd és úgy tekintesz rá, hogy amivel nem foglalkozol, az nem is létezik. De ez nem túl jó stratégia.

Adj időt magadra is, foglalkozz a problémákkal, mert előbb-utóbb elhatalmasodnak és akkor sokkal nehezebb lesz rátalálni a megoldás kulcsára.

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük