Horoszkóp - Így hazudnak a csillagjegyek

Horoszkóp, ami mindent elárul – Így hazudnak a csillagjegyek

Horoszkóp, ami mindent elárul – Így hazudnak a csillagjegyek.

Horoszkóp - Így hazudnak a csillagjegyek
Horoszkóp – Így hazudnak a csillagjegyek

Mérleg

A Mérleg nem ismeri a hazugságot, könnyen kitalálja azt, ha valaki nem mond neki igazat. Nem tudja megbocsátani az átverést.. Azt vallja, aki egyszer megtette, máskor is megfogja.

Skorpió

Ő a legfélelmetesebb hazudozó, aki bármit megtesz, hogy ne kerüljön rossz helyzetbe. Akár hazugsággal is képes kivágni magát egy kellemetlen helyzetből. A Skorpiók hazudnak annak érdekében is, hogy másokban szánalmat keltsenek, hogy manipulálhassa az embereket.Óvatosnak kell lenned a Skorpióval, nehéz kitalálni mikor mond igazat.

Nyilas

A Nyilas szereti becsapni a másikat, és állandóan szépíteni az igazságot. De nagyobb hazugságra képtelen lenne. Kis füllentésekben benne van, de még ebben is folyton lebukik, így állandó bosszúságot okoz másoknak. És persze saját magának is.

Bak

A Bak szeretne hazudni az ellenkező nem képviselőjének, hogy jobb fényben tüntesse fel magát. A hazugságokat is igénybe veszik, amikor meg kellene mutatni szuper helyzetüket, ami valójában nem is létezik. Képes hamis képet mutatni magáról, hogy jobb színben tüntesse fel magát. De könnyen rájön mindenki erre.

Vízöntő

A Vízöntők inkább nem hazudnak. Sőt, ha rossz helyzetbe kerülnek, a hazugság helyett, inkább csöndben maradnak. Nem fognak szépíteni semmin, maximum annyit közölnek, ne beszéljenek az adott dologról, ami számukra kellemetlen.

Halak

A Halak csillagjegyek rendkívül hamisak, talán még hazudósabbak is, mint a Skorpiók. Ezek az emberek hazugságokban élnek, meséket mesélnek magukról, személyes életükről vagy saját sikereikről. Nem szabad ezeket elhinni és tudni kell, nem rosszindulatból állítják ezeket, ártalmatlan megtévesztésről van csak szó.

Kos

A Kos szeret hazudni, ha nem akar semmit csinálni. Így vágja ki magát a neki nem tetsző feladatok elől. Könnyen jönnek a szájára a hamis szavak, lelkifurdalása sincs miatta. Csak a saját érdekeit nézi. Nem könnyű kideríteni mikor hazudik.

Bika

A Bika szeretne hazudni, hogy lenyűgözze az ellenkező nemet. Nem rutinos hazudozók, de képesek szemrebbenés nélkül kitalálni és tálalni bármit. Csak sikerüljön megszerezni azt, akit kiszemeltek maguknak.

Ikrek

Az Ikrek mérsékelten hazugok. Szinte lehetetlen meghatározni, mert nagyon ügyesen csinálják. Óriási a fantáziájuk és gyakran kiszínezik az adott helyzetet, történetet, felnagyítják a dolgokat és mindig mindent másképp látnak, mint ami valóban történt. Mindezt ártatlanul, cél nélkül teszik.

Rák

A Rák rendkívül nemes és őszinte. Ez talán a legőszintébb csillagjegy. Olyan emberek, akik ha tudják, hogy a másiknak fájna az igazság, akkor inkább hallgatnak, de nem árulnak el semmit. A titkod nála mindig biztonságban lesz. A Rák nem játszik, nem hamis, csodálatos ember.

Oroszlán

Az Oroszlánok kicsit hazudnak csak, de azt igazán mesterien teszik. Mindenre emlékeznek, amit mondtak valaha nekik, soha, még a legapróbb részletet sem feledik. Csak akkor hazudnak, ha le szeretnének nyűgözni valakit.

Szűz

A Szűz, a hazugság szempontjából egyedülálló csillagjegy. Gyakran szeretnek hazudni, de a Rákhoz hasonlóan csak úgy hazudnak, hogy ne sértsenek meg vele senkit. Szinte csak jó cél érdekében füllentenek. De még ez is sértő mások számára.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

Szeretnél személyre szabott horoszkópot? Írj nekünk: info@freemix.hu

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük