Válassz egy angyalt - Fontos üzenetet hozott neked

Válassz egy angyalt – Fontos üzenetet hozott neked

Válassz egy angyalt – Fontos üzenetet hozott neked!

Válassz egy angyalt - Fontos üzenetet hozott neked

1-es angyalt választottad:

Ez az angyal jó híreket hoz neked. Néha úgy érzi, hogy elvesztetted a reményt, a hited és nem látod azt, hogy hogy miként érheted el céljaidat. Pedig közel állsz az álmaid eléréséhez. Ennek eredményeként az életed pénzügyi oldala kissé, kissé javulni fog, apránként, de láthatóan. Mindez elég lesz ahhoz, ahhoz, hogy az életed könnyebbé váljon.
De amíg el nem éred az összes célodat, talán ez az apró lépésekben való haladás csalódást fog hozni. Ha ezt érzed, gondolj arra, amit eddig elértél, amit létrehoztál, milyen csodálatos a családod, a szeretteid. Ne hibáztasd magad, hogy nem tudsz mindent egyszerre megoldani. Ez lehetetlen lenne. De legyél kitartó!

Facebook oldalunk: FreeMix

2

Az angyal azt mondja, hogy egészséged javulni fog, főleg az életerőd. Több energiád lesz bármilyen tevékenység elvégzésébe is kezdesz, valamint nagyobb koncentrációd is lesz a munkádban és jobban tudsz összpontosítani. Használd ki ezt a vitalitást, melynek eredményeként sportolhatsz, utazhatsz. Tegyél valamit, amely teljesebbé és boldogabbá teszi az életed.
Van némi problémád, de ezek a problémák megalapozatlanok, és ezt te is jól tudod. Lehet, hogy segítséget kellene kérned a szeretteidtől. Szükséged lehet tanácsra. Ezek a problémák hamarosan megoldódnak.

3

Egy angyal azt mondja, hogy a családodban valaki jó hírt fog kapni, amely boldoggá fog tenni mindenkit. Ráadásul ez a hír, még jobban megerősíti az egész családot. És ha korábban valamilyen okból voltak félreértések, akkor ezek most innen kezdve biztosan megszűnnek.
Kommunikációs képességeid javulni fognak és az embereket könnyen boldoggá tudod tenni, ehhez elég egy kedves szó, egy mosoly és ezek az apró gesztusok könnyen új barátokat hozhatnak az életedbe, sőt akár lelki társat is. Olyan szerelmes leszel, mint még soha. Jó, szép és felejthetetlen pillanatok lesznek az életedben ezentúl, több családi összejövetel, barátság, romantikus, meghitt pillanatok a pároddal.

Miklós Edit

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük