Mit látsz a képen! Tűpontos teszt

Kövess és oszd meg:

Mit látsz a képen! Tűpontos teszt


Arc


Bájos személyiség vagy, tele fénnyel, kedvességgel. Olyan vagy, mint másnak a gyógyszer. Meggyógyítod az emberek lelkét.  Ragyogsz.

Külsőleg egyszerű és vidám ember vagy, széles társadalmi körrel rendelkezel, könnyű és kellemes kommunikálni veled. Sokan többször észrevették, hogy a veled való kommunikáció után jobb kedvük lett és tele lettek tettvággyal, tervekkel, energiával.  Nagyon pozitív energiát sugárzol és szívesen segítesz másokon, másoknak.

Azonban nagyobb gondot kell fordítanod magadra.  Ezután az életed szépen fog fejlődni. Ne csak másokra gondolj, ne hagyjad ki az élet által felkínált lehetőségeket.

Rengeteg ember

Te igazi harcos vagy! Tele vagy vad, pezsgő energiával, amely a megfelelő pillanatban szinte áramlik belőled. Olyan szemed, tekinteted van, amit lehetetlen elfelejteni. Egy pillantás, amely egyenesen behatol a másik ember lelkébe.

A körülötted lévő emberek szívesen kommunikálnak veled.  Azok, akik közel állnak hozzád, teljes megbíznak benned. Az árulást soha nem bocsátod meg.

Koronczay Edit

Kövess és oszd meg:

Post Author: FreeMix

1 thought on “Mit látsz a képen! Tűpontos teszt

    Gabi

    (2019-09-12 - 08:59)

    Szívesen olvasom, nézem a hasonló teszteket, de foglalkoztat egy kérdés. Mi van akkor, ha nem tudom, hogy ha gyakorlatilag egy időben látom meg a több lehetőséget, amelyről nem tudom eldönteni, melyik volt az első?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.