Elképesztően mély és őszinte teszt

Elképesztően mély és őszinte teszt – Egy kép a lelked mélyére ás

Döbbenetesen őszinte teszt következik, mely egyetlen apró részlet, egy könnyű kérdés alapján a lelked mélyére ás.

A lényeg, hogy most ne gondolkodj, szívből, első ránézésre dönts! Indulhat ez a különleges teszt?

Mit látsz a képen először?

Elképesztően mély és őszinte teszt

Kalitka

Az eszed és a szíved is a helyén van. Életed minden pillanatának értéke van, érzelmileg egy kicsit mélyebben tapasztalod meg a dolgokat, mint mindenki más. Nem tudod, hogyan kell megbirkózni a nehézségekkel.

A mélységekből nagyon nehezen állsz fel, megvisel, ha valami nem úgy megy, ahogy te szeretnéd. Nagyon eredeti a gondolkodásod, saját stílusod és jó képességeid vannak. Mindig megvéded az igazadat.

Ember 

Te igazi harcos vagy! Tele vagy vad, pezsgő energiával, amely a megfelelő pillanatban szinte áramlik belőled. Olyan szemed, tekinteted van, amit lehetetlen elfelejteni. Egy pillantás, amely egyenesen behatol a másik ember lelkébe.

A körülötted lévő emberek szívesen kommunikálnak veled.  Azok, akik közel állnak hozzád, teljes megbíznak benned. Az árulást soha nem bocsátod meg.

Fák

Szeretsz élni! Szeretsz szeretni és szereted, ha viszont szeretnek.  Általában erős szeretet van jelen az életedben, ez vonatkozik a körülötted lévő emberekre, munkákra, állatokra. Imádsz utazni, de az otthonod melegét is nagyon szereted. Fontos, hogy megoszd a szépet más emberekkel.

Nagyon szép vagy, belülről sugárzol. Bájos mosolyod van, az örömöd pedig mindig őszinte. Élvezed a napot, a kellemes pillanatokat és minden apró szépséget észreveszel magad körül. Ezek fontosan is számodra, hiszen ezekből merítesz erőt. 

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

Kép: brainum

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük