Gluténmentes kalács, fenségesen finom cukormázzal a tetején

Gluténmentes kalács, fenségesen finom cukormázzal a tetején

Gluténmentes kalács, fenségesen finom cukormázzal a tetején

Pihe-puha gluténmentes kalács, fenségesen finom cukormázzal a tetején. Szuper édesség ezen a hideg őszi, esős napon!Ráadásul villámgyorsan el is készül!

Gluténmentes kalács, fenségesen finom cukormázzal a tetején


Recept!

Hozzávalók:

275 gramm Labeta univerzális lisztkeverék>>>http://allergiamentesen.hu/labeta-gm-termekek-154/koret-kiegeszito-termek-162/univerzalis-liszt-porkeverek-glutenmentes

165 gramm cukor

3 tojás

100 ml olaj

1 evőkanál zsír

200 ml tej

1 zacskó sütőpor>>>http://allergiamentesen.hu/labeta-gm-termekek-154/koret-kiegeszito-termek-162/sutopor-glutenmentes

Elkészítés:

Az alapanyagokat elektromos keverővel 5-6 percig kavarjuk, közepes fordulatszámon.Sima tésztát kell kapnunk.Tegyük formába a tésztát.Süssük 170 fokon – előmelegített sütőben – 50 percig.
Tetejét díszíthetjük cukormázzal, tálalhatjuk pudinggal is.>>>http://allergiamentesen.hu/labeta-gm-termekek-154/desszert-krem-155

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük