Tűpontos lélek-teszt - Most kiderül milyen ember vagy!

Csodálatosan mély lélek-teszt – Most kiderül milyen ember vagy

Csodálatosan mély lélek-teszt következik, ami megmondja milyen ember vagy.

Egy dolgod lesz: ránézni a képre és kimondani azt, amit először megláttál rajta. Hihetetlenül találó lesz, ezt garantálom!

Tűpontos lélek-teszt - Most kiderül milyen ember vagy!

Ha a krokodilt vetted legelőször észre, akkor

Hűvös, távolságtartó személy vagy, aki egy falat húzott maga köré. Mindig mindent jó előre eltervezel és egy pontos menet szerint éled az életedet. Ha ebből kizökkensz, nagyon tud bosszantani.

Nagyon nagy a felelősség tudatod, a feladataidat kitűnően ellátod. Ha hiba csúszik a gépezetbe, az nagyon felbosszant és sokat rágódsz azon, legközelebb, hogyan is oldd meg tökéletesebben. Utálod, ha valaki elkésik, vagy ha szétszórt és nem figyel rád.

Ha beszélsz valakihez, szereted, ha figyel rád. Merevséged miatt kevesen mernek közeledni hozzád, pedig igazán vágysz a társaságra.

Szerinted te nem igazán vagy szerethető ember, de hidd el, ez nem így van.

Rengeteg szép tulajdonságod van, de meg kell tanulnod, hogy néha a spontán események, történések is lehetnek szépek.

Ha a csónakot láttad meg elsőre, ezt üzeni a lélek-teszt:

A múltad beárnyékolja  a jelenedet. Rengeteg fájdalom ért régen és bármennyire is ezt hiszed, nem sikerült ezeket feldolgoznod.

Az agyad szerint ezeken a fájdalmakon már túl vagy és csak előre nézel, de ha mélyen a szívedbe tekintesz, be kell látnod, hogy ez nem igaz és mély nyomokat hagyott a lelkedben mindaz, ami régebben történt.

Nem is tudsz egyről a kettőre tovább lépni és bizalmatlanná is váltál. Szeretnél és szeretsz barátkozni, de csak kevés embernek nyitod meg igazán a szívedet. Nézz vissza a múltba és tanulj belőle!

Gondold át azt, ami akkor történt, dolgozz azon, hogy végre el tudd fogadni, nem tudsz semmit már megváltoztatni. Fogd fel tanulásnak, okulj az eseményekből, vond le a következtetéseket!

Könnyíts a szíveden azzal, hogy elfogadod azt, hogy a múlt a jelened és a jövőd része. Ha erre a pontra eljutsz, akkor végre igazán boldognak érezheted magad.

Miklós Edit

kép: onedio

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük