ilyen lesz a nyár

Ilyen lesz a nyár – Fontos részletek

Ilyen lesz a nyár – Fontos részletek. Válassz egy kártyát és tudd meg!

ilyen lesz a nyár.

1-es kártya

Ilyen lesz a nyár. Mások véleménye fontos szerepet fog játszani az életedben. Rengeteg ötleted lesz nyáron, az emberek pedig ezeket értékelni is fogják. A munkádban sikeres leszel, tele leszel energiával. Fontos lesz számodra a dicséret, ez ösztönöz a továbblépésre, új területek meghódítására.

2

Nagyon elégedetlen vagy a jelenlegi életeddel. Szükséged van új irányokra, új érzelmekre, újdonságokra, hogy újra a régi erődet vissza tudd nyerni. Nem találod sehol sem a helyed, csakis rövid távon érzed jól magad az adott helyen. Az egyhangúságot kerülni fogod májusban. Utazásra, új élményekre, új energiákra lesz szükséged ahhoz, hogy ismét boldog lehess.

3-as kártáyát választottad? Akkor ilyen lesz a nyár:

Csak az igazságot fogadod el ezentúl és nem hagyod magad befolyásolni. Kész vagy harcolni is, még akkor is, ha senki nem hisz neked. Ezentúl mindig hallgatsz a szívedre és az eszedre is, így együttesen. Csak akkor tudsz majd dönteni fontos dolgokban, ha minden oldalról rendesen körbejártad. Márpedig nyáron fontos döntéseket kell meghoznod, olyanokat, melyek a jövődet döntik majd el.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: parenting

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük