A 4 legkeményebb csillagjegy

A 4 legkeményebb csillagjegy

A 4 legkeményebb csillagjegy

A 4 legkeményebb csillagjegy

Skorpió (október 23 – november 21)

A Skorpió nagyon intenzív és titokzatos, ezért nem nyílik meg azonnal. Nem lehet kiszámítani a reakcióját, függetlenül attól, hogy milyen keményen próbálkozol. Ha egy apró, ártatlan hazugságon rajtakap, szinte azonnal felrobban a haragtól.

Ha pedig valami igazán durva történik vele, körülötte, akkor meg nyugodt marad. Teljesen kiszámíthatatlan, hogy mire és miképpen fog reagálni. Ne akarj vele haragban lenni, mert nagyon kemény ember.

Bika (április 20 – május 20)

A bika nagyon zárkózott személyiség. Makacsul ragaszkodik az elveihez. Ha hisz valamiben, akkor csak igen nehezen lehet meggyőzni az ellenkezőjéről. Ha ideges a Bika, nagyon makacs tud lenni, ilyenkor jobb, ha otthagyod.

Nem olyan típus, hogy egy vitából simán kiszáll, sőt! Inkább belemegy és mondja az igazát, haraggal, szenvedéllyel, megállás nélkül. Esélyed sincs ellene.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán ha szükségét érzi, nagyon kegyetlen tud lenni, a vadsága rendkívül ijesztő. Igen erősen szenvedélyes ember, hogyha hisz valamiben, nincs másik opció, csak az, amit ő gondol. Az Oroszlán biztos önmagában, és tudja, ki ő, hol a helye, mik a céljai.

Nagy az önbecsülése, magabiztos a saját képességeiben és ez nagyon megrémíti az embereket. Félnek attól, aki ennyire céltudatos és erős személyiség.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A tudás lehet félelmetes is lehet, és ezt a Szűz tudja. Más emberek kényelmetlenül érzik magukat a társaságában, ezért inkább nem is akarnak kommunikálni vele. Nagyon szubjektívan látja a világot, érzelmes ember, ami a szívén, az a száján.

Ha valakiben rosszat lát, ha a másik rosszat cselekedett, azonnal megmondja a véleményét. Gyakran bírál másokat.

Koronczay Edit

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük