Válassz egy ládikát - Mély dolgokról árulkodik a döntésed

Ez a ládika mély titkokat rejt – Teszt

Ez a ládika mély titkokat rejt. Teszt, ami érdekes, találó, pontos és mély.

Hoztam nektek egy érdekes személyiségtesztet! Nincs is más dolgod, mint kiválasztani azt az ládikát, ami neked szimpatikus, ami magadra emlékeztet és utána elolvasni a jellemzést!

Igen érdekes dolgokat tudhatsz meg magadról, nagyon izgalmas! Nagyon fontos, hogy ne habozz, ne agyalj, hanem tényleg első ránézésre válaszd ki a neked tetszőt!

Válassz ki egy ládikát!

Válassz egy ládikát  - Mély dolgokról árulkodik a döntésed

1-es:

Az emberek szemében te egy igazi energiabomba vagy! Állandóan pörögsz, nevetsz, mindenhez tudsz valamit hozzáfűzni, jókedved ragadós, te vagy a társaság középpontja! Ám azt csak kevesen tudják rólad, hogy ez sokszor csak egy álarc! Amikor szomorú vagy, akkor is a mosolyod mögé bújsz, hogy mások ne lássák meg az igazi lelkiállapotodat!

Nem szeretsz a problémáidról beszélni, ezt teljesen magadba zárod és mindig mindent egyedül szeretnél megoldani. Nem szeretsz megállni egy pillanatra sem, mindig kell hogy csinálj valamit! Szereted az életedet, viszont  a problémákról nem akarsz tudomást venni! 

2-es:

Szeretsz rácsodálkozni a világra, dolgokra, érdekességre. Örök felfedező vagy, minden érdekel! Imádsz olvasni, kutatni egy-egy témában. Roppant kíváncsi vagy! Minden érdekel! Kissé szétszórt vagy és gyakran befejezetlenül hagyod a dolgokat. Szeretsz utazni, szíved szerint sosem állnál meg.

A friss levegőn érzed magad a legjobban. Nem fogadod el mások kritikáit, sőt, nehezen is dogozod fel, ha negatív kritika ér téged. Imádsz beszélni, sokszor akaratlanul is megsértesz másokat, miközben az igazadat bizonygatod. Nem tűröd el, ha ellent mondanak neked. Úgy érzed, te mindig mindent tudsz!

3-as:

Csendes, gondolkodó, megfigyelő típus vagy! Keveset beszélsz, de akkor a szavaidnak ereje és hatása van! Magányos típus vagy, a legjobban akkor érzed magad, ha egyedül vagy.  Rajzolni, írni nagyon szeretsz.

Remek ötleteid vannak, de nem bízol magadban, ezért azokat ritkán valósítod meg. Utálod a zajos helyeket, a nyüzsgő tömeget, a hangos szavakat. Nagyon okos ember vagy, szeretsz tanulni, de a legjobban akkor, ha a tanulási folyamatot saját magad irányíthatod a saját magad tempójára szabva. 

4-es:

Kreatív, ötletelő ember vagy, remek humorérzékkel megáldva. Nem vagy harsány, se hangos, mégis a társaság középpontja vagy. Ez néha zavarba is hoz, nem tudsz mit kezdeni a sikerrel, ismertséggel.

Szégyenlős vagy, pirulós. Ha dicsérnek, nem tudsz rá reagálni, nehezen fogadod a bókokat is. Imádod, a színeket, a zenét, rengeteget ábrándozol a jövőn és az álmaidért teszel is! 

5-ös:

Kemény, határozott ember vagy. A magad útját járod! Nem szereted, ha megmondják mit csinálj. Szeretsz mindennek magad utána járni. Van egy határozott elképzelésed az életről, mindig mindent jó előre megtervezel és ideges vagy, ha valami váratlan közbejön. Mivel nagy harcos vagy, ezeket a váratlan helyzeteket is könnyedén meg tudod oldani, akkor is ha ezek esetleg kellemetlen pillanatokat okoznak. A múltban történt rossz eseményeket, fel tudtad dolgozni, vagy legalábbis el tudtad nyomni magadban, a jelenedet a múlt nem befolyásolja és nem tette tönkre.

Mindig mindent megoldasz. Nehezen ismerkedsz. Nem, vagy csak nehezen tudsz alkalmazkodni. A párkapcsolataidban nehezen tudod levetkőzni ezt a keménységet, idő kell, míg “megszelídülsz” a hozzád illő partner mellett.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

kép: brainum

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük