Hihetetlenül találó és csodálatos teszt - Ez lakozik a lelked mélyén

Találó és csodálatosan mély teszt – Ez lakozik a lelked mélyén

Teszt! Adott egy kép, rajta néhány csodaszép kulcs. Mindegyik más. A kérdés az, te melyiket választanád? Nézd meg alaposan, nem kell gyorsan, első ránézésre dönteni!

A lényeg: szívből dönts! Nézd meg, hogy mit árul el rólad ez a teszt! Előre szólunk, hihetetlenül találó lesz!

Hihetetlenül találó és csodálatos teszt - Ez lakozik a lelked mélyén
Hihetetlenül találó és csodálatos teszt – Ez lakozik a lelked mélyén

Akkor kezdődjön a teszt!

1

Nagy vágyaid, céljaid vannak, nem elégszel be a kis sikerekkel, neked egyre több és több kell. Nem gázolsz át másokon, akkor sem ha a kitűzött cél, feladat fontos számodra. Mindig a becsületes utat járod be. Sosincs igazán időd semmire, igazi munkamániás vagy.

Sokan érzéketlennek gondolnak téged, mert szinte sohasem mutatsz ki semmilyen mélyebb érzelmet. Könnyen ismerkedsz, viszont pont emiatt nehezen tartod meg a párodat, pedig vágysz a hosszú kapcsolatra.

Makacs vagy és türelmetlen.  Nagyon jó megfigyelő vagy, a legapróbb részleteket is észreveszed.

2

Okos, nyugodt ember vagy. A feladataidat mindig időre elvégzed, sokat gondolkozol közben és nagyon aprólékos vagy. Óvatosan, bizalmatlanul állsz az új dogok előtt, félsz a változásoktól. Mindig szeretnéd tudni, hogy mi a következő lépés.

Szereted eltervezni, pontosan megszervezni az egész napodat. Ha valamibe belekezdesz, és közben akadályokba ütközöl, akkor sem adod fel soha, mindig véghez viszed. Nagyon kitartó vagy.

3

Nyitott, pörgős személyiség vagy. Fontos számodra a külső, szeretsz csinosan öltözködni, adsz magadra, az otthonod is szép, rendezett, tiszta. Figyelsz a tisztaságra, nem szemetelsz soha az utcán. Lelkes ember vagy, igazi szenvedélyes típus.

Izzik körülötted a levegő, tele vagy energiával, állandóan pörögsz, aktív vagy. Több feladatot is el tudsz látni egy időben, hiszen a figyelmed állandóan cikázik ide-oda. Kissé figyelmetlen is vagy emiatt, de ezt tudod magadról és igyekszel tenni ellene.

4

Figyelmes vagy másokkal szemben, kitűnő hallgatóságnak számítasz.  Bizalmatlan vagy, nehezen lehet a bizalmadba férkőzni, mert sokszor csalódtál már az életben.

Ha megbántanak, nem hagyod szó nélkül, okos érvekkel támasztod alá gondolataidat, nézeteidet.

Független, erős, merész személyiség vagy, szinte nem félsz semmitől. Amit akarsz, azt meg is szerzed magadnak. Ezért képes vagy keményen is harcolni. Pont, mint a céljaidért, álmaidért.

Kerülöd a kockázatokat, fontos neked a biztonság, a kiszámíthatóság. Nagyon vágysz a szerelemre, a hosszú párkapcsolatok híve vagy.

5

Pontos, precíz ember vagy, akit nagyon idegesít az, ha például valaki késik. Az egyszerűség híve vagy, nem kedveled a hivalkodó színeket, a fölösleges dumát, a túl harsány embereket.

Szereted, ha téged gondolnak a legerősebbnek (testileg és/vagy lelkileg), domináns típus vagy.  Sokszor keresnek mások a problémáikkal és ügyesen rávilágítod őket a megoldásra. 

Sosem adod fel, bármilyen nehézséget és akadályt is sodor eléd az élet. Ha olykor nehezen is, de végül minden akadályt leküzdesz.

Ha kívülről nem is látszik, ez az állandó harc mélyen legbelül megvisel és vágysz végre a nyugalomra, békére. Kifele azonban nem mutatod egy gyengeségedet sem. Állandóan hajtasz, szinte sosem pihensz.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: brainum

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük