Ilyen érzelem uralkodik most benned - Különleges teszt

Ilyen érzelem uralkodik benned – Különleges teszt

Ilyen érzelem uralkodik benned – Különleges teszt

Válassz egy kártyát és kiderül milyen érzelem uralkodik most a lelkedben. Különleges teszt következik.

Ilyen érzelem uralkodik most benned - Különleges teszt
Ilyen érzelem uralkodik most benned – Különleges teszt

1 – Nézd meg milyen érzelem jellemző Rád:

Szeretsz gondoskodni, törődni másokkal. Különleges vagy. Mindig mindenkit magad elé helyezel, előbb oldod meg mások gondjait, minthogy a sajátoddal foglalkozz. Így próbálod a saját fájdalmadat elfelejteni, a szőnyeg alá söpörni. Egyszerűen szükséged van arra, hogy másokkal foglalkozz, ha kell nevetsz velük, ha kell sírsz velük. Sosem vagy egyedül, nem szereted a magányt. 

2

Ami a szíveden, az a szádon. Nem félsz elmondani, amit épp gondolsz, akkor sem, ha csak neked más a véleményed. Nem játszmázol, nem kertelsz, mindig őszinte vagy. Azt vallod, jobb tudni az igazat, akkor is ha fáj. Néha megsértődnek rád, mert túl nyersen fogalmazol, nem szépítesz. Sokszor pedig tévesen ítélnek meg az első benyomás miatt. Keménynek gondolnak, pedig nem vagy az. 

3

Bármilyen helyzetbe is sodor az élet, mindig higgadtan állsz hozzá és nyugodtan. Analizálod a problémát, amivel szembesülsz. Keresed a jó megoldást, türelmesen. Alkalmazkodó vagy. Könnyű veled együtt élni, könnyű veled barátkozni. Csupa szív ember vagy. 

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: zen

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük