Az Őrangyal ezt üzeni neked - Válassz egy kártyát és nézd meg

Az Őrangyal ezt üzeni neked – Válassz egy kártyát és nézd meg

Kövess és oszd meg:

Az Őrangyal ezt üzeni neked – Válassz egy kártyát és nézd meg!

Az Őrangyal ezt üzeni neked - Válassz egy kártyát és nézd meg
fotó: brainum

1-es Őrangyal

Erős, lobbanékony, kíméletlenül őszinte ember vagy az Őrangyal szerint. Olyan személy, aki egészen apró dolgoktól is képes felrobbanni. Millió százalékon égsz egész nap. Mindig kimondod, amit épp gondolsz, akkor is, ha tudod, hogy ezzel megbántod a másik embert.

Ezt általában később mindig megbánod. Nincs elég türelmed ahhoz, hogy az adott helyzetet akkor és ott elemezni tudd, ezért néha meggondolatlan döntéseket hozol.

Legyél egy kicsit visszafogottabb, gondolkodj, mielőtt cselekszel. Néha a szívedet is használd, ne csak az agyadat. 

2.

Mindig vitában állsz a társadalommal és önmagaddal is. Egy igazi lázadó él benned, aki soha nem enged pihenni, mindig valamilyen új kihívást keres.  Nem tűröd a hazugságot, a kétszínűséget, az igazságtalanságot.

Mindig készen állsz a harcra, az igazságod megvédésére. Minden eszközt bevetsz, ha valakit meg kell védened. Egy igazi harcos vagy, aki semmitől sem fél. 

Képes vagy érzelmileg befolyásolni az embereket és arra tereled őket, amerre te szeretnéd. Bár elképesztően kemény embernek tűnsz, mélyen belül gyengéd érzelmeid is vannak, de ezeket jól elrejted, nem mutatod ki, mert soha többet nem akarsz sebezhető lenni emiatt.

Van valaki, aki azonban ismeri ezt az énedet és úgy szereti, ahogy senki más. Nyisd ki a szívedet neki!

3.

Abszolút pozitív hozzáállással éled az életed minden pillanatát. Ez segít át a gondokon, a nehézségeken. Mindenben igyekszel valami szépet látni és örömöt lelni még a legnehezebb pillanatokban is.

Hiszel a mosoly erejében és abban, hogy nem minden egyszerűen csak fekete vagy fehér.

Ha gond adódik, nem futamodsz meg, hanem keresed a megoldást. Törekszel a boldogságra,  a harmóniára.

Azt vallod, hogy az életet élvezni kell, hisz csak egy van belőle. Emiatt pedig minden pillanatot teljes szívből élsz meg. Ha pedig valami megtör téged, nem maradsz úgy, mindig megrázod magad és felállsz.

4.

Valami mindig visszatart téged. Félsz, olykor elveszted az optimizmusodat és képes vagy igen borúsan látni az életet. Pedig az erő, az energia ott van benned és okos is vagy, tele ötlettel. De nem hiszel magadban eléggé és kicsi az önbizalmad. Tanuld meg szeretni és elfogadni magadat olyannak, amilyen.

Vannak értékeid és rengeteg lehetőség lakozik benned. Legyél bátor, lépj előre, indulj, valósítsd meg az álmaidat, hiszen képes vagy rá.

Nem szabad mindig megtorpanni az első gondnál, gondolkodj, változtass és lépj tovább. Ha ezt a kávét választottad, akkor bizony most ilyen jellegű változásra van szükséged lelkileg. 

5. 

Energikus, dinamikus ember vagy, aki egyben tettrekész is. Húzol magaddal másokat és motiválod az embereket. Elképesztő sebességgel haladsz az életben, a mindennapokban, igazán élvezed ezt. Eredményekre inspirálsz másokat, magadat is folyamatosan hajtod előre és előre.

Az állandó lehetőség, a tervek mindig energiával látnak el. Nagyon jól ismered magadat és tudod mikor kell megállni, mert a szervezeted azonnal jelez, amikor túlhajtod magad.

Ilyenkor átmenetileg kiégettnek, fáradtnak érzed magadat és erőtlennek, sőt talán motiválatlannak is. De ilyenkor képes vagy megállni, pihenni, feltöltődni és ezt nagyon jól teszed.

Hiszen igen rövid idő alatt képes vagy új erőre kapni, hogy aztán újra vágtázhass az életed minden területén.

6.

Béke, nyugalom, harmónia jellemez. Nem sietsz sehová, fantasztikusan beosztod a napodat. Türelmes vagy, nem kapkodsz, pozitív a hozzáállásod. Tudod hogyan kell megtisztítani a fejedet, lelkedet a sok gondtól, problémától, átlátsz a legnagyobb káoszon is.

Tudod, hogy türelmesnek kell lenned az életben, mert a bajok nem oldódnak meg egy csapásra, egyik pillanatról a másikra.

Megtanultad, hogy a sikerért, az álmokért meg kell küzdeni  és hiszel abban, hogy nincsenek reménytelen helyzetek. Képes vagy gondolkodni, mérlegelni 1-1 döntés során, nem sajnálod erre az időt.

Úgy tűnik megtaláltad a lelki békédet, elégedett vagy magaddal és azzal, ahol épp vagy és ahová tartasz.

Koronczay Edit

Kövess és oszd meg:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük