Ez vár rád a következő 3 napban - a Varázs korsó mindent elárul

Ez vár rád a következő 3 hónapban – Melyik a kedvenc korsód?

Ez vár rád a következő 3 hónapban – Melyik a kedvenc korsód? Válassz egyet!

Ez vár rád a következő 3 napban - a Varázs korsó mindent elárul
Ez vár rád a következő 3 napban – a Varázs korsó mindent elárul

1

Nehéz időszak áll mögötted, sokszor megtörtél, de nem adtad fel. Keményen tetted a dolgodat, emelt fővel küzdöttél. Meg is lesz az eredménye!!! Anyagi  jólét vár rád. Hamarosan megoldódik minden pénzügyi problémád és a gondjaid elszállnak. Soha nem hitted volna, de ez is eljön. Nem lesz többé anyagi gondod, de csak akkor ha nem szállsz el magadtól, ha továbbra is olyan maradsz, amilyen most vagy. Alázat, tiszta szív lakozik benned. Vigyázz rá, mert nagy kincs.

2

Egyszerű ember vagy, hatalmas szívvel. A sorsod hihetetlen meglepetést tartogat számodra. Van 3 dolog, amire nagyon vágysz. Nézz mélyen a szívedbe, gondolj erre erősen. Teljesülni fog.

3

Öröm és szeretet időszaka következik. Kellemes események várnak rád, amelyeket már hamarosan át is élhetsz. Fel fog fordulni az egész életed. Ha kapcsolatban élsz, akkor új dimenziókba lép, ha egyedül vagy, akkor pedig figyelj, mert ott van előtted életed párja, csak nyújtsd ki a kezed felé. A szerelem, boldogság időszaka következik.

4

A választott korsódban a boldogság található. Félsz kimutatni az érzelmeidet, mert rengeteg fájdalom ért már. Azt hiszed, ha mások nem tudják mi lapul a szívedben, akkor ez erősebbé tesz. Időre van szükséged….

A közeljövőben azonban úgy fogsz dönteni, hogy kitörsz a saját börtönödből és a magad köré épített falat szép apránként lebontod. A hatását azonnal érezni fogod,  szerencsés leszel, bármibe is kezdesz és kellemes változások kezdődnek az életedben.

5

Az elmúlt időszakban semmi sem úgy sikerült, mint ahogy eltervezted. Volt, aki hátba támadott, sokat csalódtál. Már-már önmagadban is, hogy az álmaidat mégsem sikerült megvalósítani. Figyelj, mert ez a zsák sok-sok szerencsét rejt. Mindenben szerencsés leszel, eljött a te időd. A következő 3 hónapban semmi miatt nem kell aggódnod. Fortuna a te oldaladon áll. Élj a lehetőségekkel!

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: zen.yandix

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük