Ezeket a csillagjegyeket kerüli a szerencse

Ezeket a csillagjegyeket kerüli a szerencse

Ezeket a csillagjegyeket kerüli a szerencse. Ez a horoszkóp segít megérteni a problémákat.

Ezeket a csillagjegyeket kerüli a szerencse
Ezeket a csillagjegyeket kerüli a szerencse

Létezik néhány olyan csillagjegy, aki bármit is csinál, valahogy mindig rosszul sül el. A legszerencsétlenebb állatövi jegy szülöttei számára nem egyszerű az élet. A jó hír viszont az, hogy mindent meg lehet oldani!

A 3 legszerencsétlenebb csillagjegy számára is létezik megoldás, végül minden megoldódik és ők is boldogok lesznek.

Oroszlán

Igazi vezér, a nap, a fény a sötétségben. Másokon játszi könnyedén segít, de magával szemben túl nagyok az elvárásai, emiatt rengeteg kudarc éri. Szeretnek szeretni és szeretve lenni.

Rengeteg tapasztalatot szereznek, mire megtalálják a helyüket a világban, a családban, az életben, a munkában. Óriási önkritikával rendelkezik az Oroszlán csillagjegy szülötte.

Elismeri a hibáit, de igyekszik kijavítani azokat. Idővel rájön, hogy nem szabad túl ragaszkodónak lenni, a másik félnek is pont annyira van szüksége levegőre, mint neki.

Szűz

A Szűz csillagjegy emberei sokat tudnak a szerelemről, tudják, hogy heves érzelmekre vágynak, szikrára és azt is tudják mit keresnek a másikban. Romantikusak, álmodozóak.

Azonban gyakran ütköznek passzivitásba, közönybe. Szinte vonzzák az ilyen embereket mind a magánéletben, mind a munkahelyen. Meg kell keresni azt a közeget, ahol jól érzik magukat.

Addig pedig folyamatos kudarcokon kell átvergődniük, mert nem találják azt a stabil, boldog életet, amire vágynak.

Mérleg

A szépség, a harmónia és a boldogság jellemzi a Mérleg embert. Fontos számára a szeretet és a családi jólét, a barátság.

A Mérlegek mágikus hatással vannak az emberekre. Egy kapcsolatban szelíd, rugalmas és romantikus. Tenyerükön hordják a partnerüket, folyamatosan ontják a bókokat, ajándékokat és figyelmet.

Olykor pont emiatt válik szerencsétlenné, mert van, aki visszaél a kedvességével és csak akkor jön rá a Mérleg, amikor már túl késő. Gyakran éri csalódás, jobb emberismerővé kell válnia.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

kép: brainum

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük