Ilyen fontos változás lesz az életedben - Teszt

Ilyen fontos változás lesz az életedben – Teszt

Ilyen fontos változás lesz az életedben – Teszt.

TESZT! Szeretnéd egy kicsit megismerni a jövődet? Most betekintést nyerhetsz egy csodálatos feladatnak köszönhetően. Végezd el ezt az egyszerű tesztet és tudd meg milyen ajándékokkal készül neked a sors.

Meg fogsz lepődni az eredményen! Indulhat a teszt?

Ez egy érdekes kép.  Mindenki mást lát rajta, mást vesz észre először.

Ha te rátekintesz, melyik részlet az, amelyik azonnal megragadja a tekintetedet?

A teszt megfelelő  elvégzéséhez pihent elmére lesz szükség.  Csukd be a szemedet és lélegezz nyugodtan, lassan, mélyen, 10-szer. Most nyisd ki a szemed, és válaszolj egy egyszerű kérdésre.

Mit láttál meg először ezen a képen?

Teszt! Ez vár Rád a jövőben, ilyen ajándékokkal készül a Sors
Teszt! Ez vár Rád a jövőben, ilyen ajándékokkal készül a Sors

Olvasd el  a hozzá tartozó leírást magadról és a jövődről!

Egy könyvet vettél észre először?

Ez azt jelzi, hogy hamarosan híreket fogsz kapni. Ez lehet levél vagy telefonhívás. Ez a váratlan és nagyon fontos üzenet teljesen megváltoztatja és jobbá fogja tenni az életedet. De egy kis erőfeszítést is kell tenned ennek érdekében. Számos új gond és óriási felelősség léphet az életedbe, amelyek nagyon le fognak kötni. Hihetetlenül izgalmas időszak köszönt be az életedbe, élvezd és használd ki ezt!

Egy petróleumlámpát láttál meg?

Úgy érzed, mintha megvilágosodtál volna. Minden problémának végre meglátod a gyökerét. Eddig azt hitted maga alá temetnek a gondok, nincs kiút, de most meglátod a fényt az alagút végén. A remény pislákolni kezd. Csak Rajtad múlik, élsz-e a lehetőséggel, hogy végre jobbá, szebbé, nyugodtabbá tudd tenni az életedet.

Természet, táj az ablakon kívül

Valami újat, szépet, jobbat fogsz észrevenni az életedben. Eljön a lezárás időszaka, de ez Téged nem keserűséggel és nem szomorúsággal fog eltölteni, hanem örömmel, boldogsággal. Hiszen ezt a lépést már rég meg kellett volna tenned.  Talán a jelenlegi kapcsolatodnak vége lesz. Nem is fogsz idegeskedni, mert  csak a boldogság vár rád. 

Ablak:

Azok, akik látják az ablakot, igazi sikert fognak elérni. Ebben pedig segítséged is lesz. Értékes tanácsokat fogsz kapni, amelyek a későbbiekben is nagy hasznodra fognak válni. Az ablak  azt jelzi, hogy hamarosan az életed apránként javulni kezd. Ne siess a dolgokkal. Minden rendben lesz. Legyél türelmes, kitartó, dolgos és a jutalmad nem fog elmaradni.

Nő:

Ha nőt látsz, ez egy különleges jel. Azt jelzi, hogy nagyon elfoglalt leszel a munkával kapcsolatosan. Rengeteg dolgod lesz és minden apró lépés az előrébb jutásodat segíti. Ne add fel soha, amibe belekezdesz. Legyél erős és vigyázz, mert néhány ember igencsak féltékeny lesz a sikereidre. 

Ha először az arcot vetted észre:

Ez a jel azt mondja, hogy nagyon hamar kellemetlen titkot fedezel fel egyik ismerősödről. És ez  nagyon meg fog lepni. Az Univerzum arra is figyelmeztet, hogy ne ossz meg titkokat vagy személyes információkat most senkivel. Mert ellened fordíthatják. Maradj most inkább csendben, legyél körültekintő és figyelmes. Észre fogod venni azokat, akik ártani szeretnének Neked. És ha ide eljutsz, akkor már könnyebb lesz az életed, hiszen tudni fogod, kiket kell ezentúl kerülnöd.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük