Mit láttál meg először a képen? Legbensőbb titkaidat tárja fel a válaszod

Mit láttál meg először a képen? Legbensőbb titkaidat tárja fel a válaszod

Kövess és oszd meg:

Nagyon érdekes és találó személyiségteszt

Nézd meg ezt a képet és amit legelőször láttál meg, azt a jellemzést kell elolvasnod. A legelső megérzés a fontos, nem szabad gondolkodni.

 

 

 

Mit láttál meg először a képen? Legbensőbb titkaidat tárja fel a válaszod

 

 

Női arc

 

Szereted a legbátrabb és legveszélyesebb dolgokat végezni, és mindig a pozitív befejezésre, eredményre törekszel. Nem tudsz ellenállni a kihívásoknak, erős vagy és küzdő szellem. Ugyanakkor kifejező és szenvedélyes ember is vagy. Mindig próbálsz a reflektorfénybe kerülni.

Nagyon szereted a kommunikációt és sok ismerősöd van. Nagyon büszke és öntudatos típus vagy, mindig próbálsz másokon segíteni, méghozzá önzetlenül.

 

Facebook oldalunk:

FreeMix

 

 

 

 

Ahalálra készül Tina Turner? Megható üzenetben búcsúzott el a rajongóktól>>>

 

 

 

 

Madár

A bűbáj és a rejtély jellemez. Nem engedsz közel idegeneket a lelkedhez. Nem tolerálod az igazságtalanságot, és mindig készen állsz arra, hogy megvédd a véleményedet akkor, amikor hiszel az igazadban. Tökéletesen irányítod az érzelmeidet. Folyamatosan arra törekszel magad, hogy elérd a céljaidat a karrieredben, szeretnél feljebb és feljebb jutni.

Fontos számodra az elismerés. Független személy vagy, és nem engeded, hogy bárki is irányítani próbáljon téged.

 

 

 

Nád

Mindig magabiztos vagy és hiszel magadban. Teljesen tökéletesen uralsz minden helyzetet. Az idegenek számára te vagy az erő jelképe. Nagyon igényes vagy, vannak elvárásaid. Sokszor túl nagy követelményeket állítasz magaddal szemben, emiatt pedig elég sokat stresszelsz, aggódsz, hiszen mindig mindent jól akarsz csinálni.

Nagyszerű képességed van a cél elérésére, de ehhez igen rögös út vezet. Rengeteget kell küzdened, harcolnod, de sosem adod fel.

 

Koronczay Edit

 

Interjúk >>>ide kattintva>>>olvashatóak!!!

Ha Te is szeretnéd cégedet, termékedet, tevékenységedet interjú keretében bemutatni várjuk megkeresésedet: info@freemix.hu

Kövess és oszd meg:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük