Házi Bounty csoki - Végtelenül egyszerű recept

Bounty csoki házilag- Végtelenül egyszerű recept

Sokkal jobb, mint a bolti Bounty.

Egy nagyon finom, egyszerű, sütés nélküli receptet hoztam nektek. Nagy kedvencünk, mert finom összetevőkből áll, a végeredmény pedig gusztusos, ízletes.

Ráadásul sokkal jobb, mint a bolti Bounty, hiszen ezt a két kezünkkel gyártottuk és tudjuk pontosan mit tartalmaz és mit nem!

 Egy biztos: ebben semmilyen adalékanyag és egyebek sem találhatóak. Csak az van benne, amit mi magunk raktunk bele.

 Csoki. Sok. Finom. Most. Azonnal. Gyorsan. Könnyen elkészítve. Gluténmentes. Tejmentes. Tojásmentes. Hát így született meg a házi Bounty csokiszelet “mentesen” elkészítve.

 Bounty csokiszelet

Házi Bounty csoki - Végtelenül egyszerű recept

Hozzávalók:

40 dkg gluténmentes, tejmentes, tojásmentes tortabevonó

15 dkg  gm kókuszreszelék

2 dl rizstej (aki nincs tejmentes diétán normál tejet használjon)

ízlés szerint kicsi cukor

Bounty elkészítése:

Egy nagyobb tálban a rizstejet és a kókuszreszeléket jó alaposan összedolgozom.

Kis darabokat csippentek belőle és kissé hosszúkás alakúra formázom, majd sütőpapíros tálcára teszem ezeket.

 Végül mehet is a mélyhűtőbe néhány órára, míg alaposan összeáll, megszilárdul  a massza.

Megolvasztom gőz felett a tortabevonót, csepegtetek bele egy kis olajat, hogy szép fényes legyen, majd  a mélyhűtőből kivett, kész szeleteket óvatosan megforgatom a csokimázban.

Kell várni 1-2 órát míg teljesen megszilárdul a csokimáz és kész, eheted is a Bounty csokiszeletet is.

Tipp:

Ha nem kell tejmentes diétát tartanod, akkor sima olvasztott GM tejcsokival is elkészítheted.

      

Jó étvágyat!!!

Miklós Edit

Facebook oldalunk:

FreeMix>>>

A lisztérzékenység majdnem megölte a kisfiamat…>>>>

Nagyon sok ember küzd hasonló problémával, de nem tudja merre, hogyan induljon el, mi is az a lisztérzékenység, laktózérzékenység, sokan nem hallottak még például a fruktózról sem. De legalább ennyien vannak, akik valamilyen ételallergiában szenvednek. Segítség viszont nincs, vagy csak alig…

Mit egyenek? Mit süssenek? Milyen alapanyagok jók? Hogyan lehet így élni? Napi szintű kérdések és problémák, melyek megoldása nagyon fontos. Egy élhetőbb élet a cél. Ételallergiásan is.

Rengetegen megkerestek már kérdésekkel, ezért úgy döntöttem létrehozok egy online magazint, azért, hogy segíthessek a sorstársaknak. A www. freemix.hu oldal így született meg.

Volt 2 blogom is, havonta így 500 ezer olvasó kereste fel az oldalaimat.

https://sztarok.cafeblog.hu/

https://journal.cafeblog.hu/

Majd úgy döntöttem 1 helyre fókuszálok. https://freemix.hu/

A www.freemix.hu oldalra keresek támogatókat, célom, hogy minél több emberhez juthassanak el az információk. Mert sok a beteg. Sok a sorstárs. Sok a kérdés. A honlap üzemeltetése sok pénzbe kerül, ahogy a cikkek írása, a fejlesztés, a minőség is.

Kérlek, ha tudod támogatni az ügyemet, a célomat, a honlapomat, bármekkora összeggel, tedd meg és segíts nekem. Segíts nekünk.

Miklós Edit Raiffeisen Bank 12072521-00699054-00100000

IBAN: HU61 1207 2521 0069 9054 0010 0000

Közleménybe kérlek írd be: freemix.hu támogatás

Köszönöm!!!

 

Linzer alaptészta – tökéletes, puha, illatos

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.