Válassz egy drágakövet és tudd meg, milyen életszakaszban vagy most

Válassz egy drágakövet és tudd meg, milyen életszakaszban vagy most

Válassz egyet és a drágakő mindent elárul rólad.

Az általad választott drágakő megmondja, milyen életszakaszban vagy most!

Válassz egy drágakövet és tudd meg, milyen életszakaszban vagy most

1. Nagy változások jönnek hamarosan az életedbe. Most éppen egy zsákutcában érezheted magadat, de valójában nem kell aggódni. Türelmesnek kell lenned, és önfejlesztésre kell szentelned a szabadidődet. Az élet maga vezet a megfelelő irányba. Tartsad meg a pozitív hozzáállásodat és a türelmet, várd ki az elkövetkező változásokat!

Melyik kártyát választod? Fontos üzenetet rejt mindegyik

2. Mélyen, a tudat alatt egy tudatosabb életre vágysz. Néha olyan érzésed van, hogy élsz, de nem tudsz igazán mély lélegzetet venni, fellélegezni. Ahhoz, hogy tudatosabban élhess, át kell gondolnod az életedben lévő értékeket és a világhoz való hozzáállásodat. Igen, nehéz lesz, keményen kell dolgoznod, de ha megpróbálod, akkor tudsz csak tovább haladni, és végül minőségi szempontból egy új életet kapsz.

A mágikus kártyák megmondják, milyen változások várnak rád 2018 őszén

3. A kő választása azt jelenti, hogy jól érzed magát. Javult az életed. Elérted, amit álmodtál az életedben. Ne feledd, hogy az élet ciklikus, ami azt jelenti, hogy előbb vagy utóbb megváltozhat a jelenlegi állapot. Ez normális, ne aggódj. Már tudod, mit jelent az, ha pozitívan állsz a dolgokhoz, az élethez!

Mit láttál meg először a képen? Legbensőbb titkaidat tárja fel a válaszod

4. Túlterheltnek érezheted magadat, teli vagy negatív érzelmekkel, dühös vagy valakire és féltékeny. Ne bántsál meg senkit. A negatív érzelmek részesei az életünknek, de nem hagyhatjuk, hogy eluralkodjanak rajtunk, bennünk.  Ne feledd, hogy a negatív érzelmek befolyásolják az idegrendszert és az általános egészséget! Vedd észre magad körül a szépséget és keresd még a rosszban is az apró, jó dolgokat!

Személyiségteszt! Mit látsz a képen? Kutyát vagy macskát?

5. Az életedben most  a felújítás, megújítás időszaka van, az összes régi rossz szokástól próbálsz megszabadulni. Szakítsd meg a kapcsolatokat olyan emberekkel, akik nem okoznak örömet. Hozz néha spontán döntéseket és hallgass néha a szívedre is!

A 3 legszerencsétlenebb csillagjegy

6. Ez a kő azt jelenti, hogy elnyomod az érzelmeidet. Nem engeded meg magadnak, hogy őszinte legyél magaddal. Valamilyen oknál fogva úgy döntöttél, hogy automatikusan lezárod a lelkedet, szívedet és titokban tartod az érzéseidet. Próbáld megérteni, hogy miért történik ez a helyzet. Lehet, hogy bizonyos körülmények sokkal mélyebben érintettek, mint gondoltad volna.

Miklós Edit

Facebook oldalunk:

FreeMix

Forrás: esotericblog.ru

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.