Válassz egy zsákot - Sok mindent üzen a tartalma

Válassz egy zsákot – Sok mindent üzen a tartalma

Kövess és oszd meg:

Biztosan te is hallottál már olyan mesékről, amelyek jó varázslókról szólnak és a történetben teljesítik az arra érdemes embernek 1 kívánságát, vagy akár többet is. Én nagyon szeretem ezeket és a gyermekeimnek is gyakran olvasok ilyen mesét.

Most azonban nektek hoztam egy kedves történetet, aminek a főszereplője te vagy. 

Látogassunk el egy jó boszorkányhoz, egy messzi-messzi varázslatos mesebeli országba. Képzeld el, hogy a város gyönyörű utcáin sétálva egy parkba érkezel, ahol egy ösvényen kell majd átsétálnod.

A természet szépsége teljesen leköti a figyelmedet, mikor észreveszed, hogy bizony eltévedtél. Megállsz egy pillanatra, gondolkozol mit is tegyél, végül úgy döntesz, hogy folytatod az utadat. Visszanézel, de az ágak teljesen eltakarják az ösvényt, amin eddig haladtál, csak előre mehetsz tovább.

Hamarosan egy napsütötte tisztásra érkezel, a közepén egy mosolygós idős asszony áll és téged néz. Mintha csak rád várt volna.  Éppen kötöget, a kezei úgy járnak, mintha önálló életet élnének. Az asszonyt csupa ragyogás veszi körül.

Azt mondja neked:

“Régóta vártam rád. Jó ember vagy és jutalmat érdemelsz. Válassz egy zsákot magadnak, amiben a sors ajándéka lapul.  Mindaz, ami benne van, 14 napon belül valóra válik…”

Szinte vonzza a tekinteted a sok gyönyörű zsák. Mind szép. A szíved azonban csak egy egyikhez húz, szinte vonz téged. Kiválasztottál egyet…

Megköszönted az asszonynak, a szemed összekapcsolódik az ő bölcs és szeretettel teli tekintetével, majd hirtelen a kép szertefoszlik, mintha egy álomból ébredtél volna fel…

Válassz egy zsákot - Sok mindent üzen a tartalma

Milyen zsákot választottál? Ne feledd, amit rejt, az hamarosan valóra válik… Mert megérdemled!!!

Zöld színű zsák

Nehéz időszak áll mögötted, sokszor megtörtél, de nem adtad fel. Keményen tetted a dolgodat, emelt fővel küzdöttél. Meg is lesz az eredménye!!! Anyagi  jólét vár rád. Hamarosan megoldódik minden pénzügyi problémád és a gondjaid elszállnak. Soha nem hitted volna, de ez is eljön. Nem lesz többé anyagi gondod, de csak akkor ha nem szállsz el magadtól, ha továbbra is olyan maradsz, amilyen most vagy. Alázat, tiszta szív lakozik benned. Vigyázz rá, mert nagy kincs.

Egyszerű, szürke vászonzsák

Egyszerű ember vagy, hatalmas szívvel. A sorsod hihetetlen meglepetést tartogat számodra. Van 3 dolog, amire nagyon vágysz. Nézz mélyen a szívedbe, gondolj erre erősen. Teljesülni fog.

Piros zsák

Öröm és szeretet időszaka következik. Kellemes események várnak rád, amelyeket már hamarosan át is élhetsz. Fel fog fordulni az egész életed. Ha kapcsolatban élsz, akkor új dimenziókba lép, ha egyedül vagy, akkor pedig figyelj, mert ott van előtted életed párja, csak nyújtsd ki a kezed felé. A szerelem, boldogság időszaka következik.

Arany táska zöld szalaggal

A zsákban a boldogság található. Félsz kimutatni az érzelmeidet, mert rengeteg fájdalom ért már. Azt hiszed, ha mások nem tudják mi lapul a szívedben, akkor ez erősebbé tesz. Időre van szükséged, hogy kinyisd ezt a zsákot.

A közeljövőben azonban úgy fogsz dönteni, hogy kitörsz a saját börtönödből és a magad köré épített falat szép apránként lebontod. A hatását azonnal érezni fogod,  szerencsés leszel, bármibe is kezdesz és kellemes változások kezdődnek az életedben.

Barna zsák arany szalaggal

Az elmúlt időszakban semmi sem úgy sikerült, mint ahogy eltervezted. Volt, aki hátba támadott, sokat csalódtál. Már-már önmagadban is, hogy az álmaidat mégsem sikerült megvalósítani. Figyelj, mert ez a zsák sok-sok szerencsét rejt. Mindenben szerencsés leszel, eljött a te időd. A következő két hónapban semmi miatt nem kell aggódnod. Fortuna a te oldaladon áll. Élj a lehetőségekkel!

Miklós Edit

Kép: http://moimozg.ru

Facebook oldalunk:

FreeMix

Kövess és oszd meg:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük