A fülcimpa formája elárulja milyen ember vagy valójában – Érdekes teszt

A fülcimpa formája elárulja milyen ember vagy valójában – Érdekes teszt

A fülcimpa formája elárulja milyen ember vagy valójában – Érdekes teszt.

Nézd meg a képet és utána a tükörben a fülcimpa formáját. Ez alapján el fogod tudni dönteni, hogy te az A vagy a B csoporthoz tartozol-e.

Ez az egyetlen külső tulajdonság rengeteg dolgot árul el rólad. Ez egy remek személyiségteszt!

 

Milyen a fülcimpád? – Érdekes, találó, mély személyiségteszt

 

Nézzük mit is jelent pontosan!

A) Független és nagylelkű

Szabad szellem vagy. Nem érdekel, ha olykor egyedül vagy, illetve az sem, ha nem fogadják el azt, amilyen vagy. Bárhova is sodor az élet, a hozzáállásod miatt mindenhol boldognak érzed magadat.

Független ember vagy, akit nehéz betörni. Csak az tudja magát igazán belopni a szívedbe, aki úgy fogad el, amilyen vagy és nem akar megváltoztatni.

Bármerre is jársz, nyitva van a szemed, a bajbajutottakat mindig észreveszed és soha nem mész el mellettük. Ahol csak tudsz segítesz, de vigyázz, mert jóindulatoddal és nagylelkűségeddel visszaélhetnek.

B) Biztonságos és motivált

Tudatában vagy tetteidnek, cselekedeteidnek. Tudod, hogy amit teszel befolyásolhatja a körülötted lévőket is. Biztos vagy magadban, figyelsz a körülötted zajló dolgokra, különösen figyelsz a családodra, barátokra.

 Mindig biztos vagy a döntéshozatal során és mindig gondolsz a jövődre. Hajlamos vagy azt hinni, hogy mindig igazad van.

Ha valami nem úgy alakul, ahogy tervezted, nem fordulsz magadba, rögtön kidolgozol egy B-tervet és mész a másik irányba. Próbáld meg meghallgatni mások véleményét is és tanuld meg elfogadni, hogy a nézetek különbözhetnek a tiedtől.

Sosem vagy egyedül, szinte mindig emberek vesznek körül. Szeretsz társaságban lenni és fontosnak tartod, hogy mások mit gondolnak rólad.

Miklós Edit – FreeMix Magazin

kép: brainum

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

 

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük