Az online nyerőgépek előnyei és veszélyei

Az online nyerőgépek előnyei és veszélyei

Kövess és oszd meg:

Az online nyerőgépek előnyei és veszélyei

Mivel Magyarországon 2012-ben betiltották a kocsmai nyerőgépeket, ezért egyre többen próbálnak szerencsét az online kaszinókban található nyerőgépeken. Azonban a működésükről keveset tudnak. Most szeretnénk részletesebben bemutatni az online nyerőgépeket. Milyen előnyökkel és veszélyekkel rendelkeznek?

Az online nyerőgépek előnyei és veszélyei
Az online nyerőgépek előnyei és veszélyei

Akik egy nagyobb városban élnek, azok bármikor ellátogathatnak egy kaszinóba és könnyedén szerencsét próbálhatnak a nyerőgépeken. Jelenleg hazánkban erre Budapesten, Győrben, Pécsen és Sopronban van lehetőségünk. Azonban a vidékiek számára az utazás már kissé bonyolultabbá teheti ezt a folyamatot. Kinek lenne kedve, akár több órát utazni egy kis kaszinózásért cserébe? Erre a problémára tökéletes megoldást nyújtanak az online nyerőgépek. Nem kell utazni, a zsebünkben hordhatunk több száz nyerőgépet, amikkel azonnal játszhatunk. Ezeket ráadásul teljesen ingyenesen ki is próbálhatjuk demó módban. Most nézzük is meg milyen előnyőkkel rendelkeznek az online nyerőgépek?

Az online nyerőgépek előnyei

Egyszerűen sokkal kényelmesebbé teszik a játékot. Nem kell órákat utazni, hogy szerencsét próbálhassunk. Az sem mellékes, hogy mára már akadnak olyan nyerőgépek, amelyek kizárólag csak online érhetőek el. Például Megaways nyerőgépekkel még mindig nem találkozhatunk utcai kaszinókban. De akkor sem kell aggódnunk, ha egy kedvencünket keresünk, mert általában már minden nyerőgép elérhető az interneten is. Érdekességként, korábban kizárólag nagyobb utcai kaszinókban találkozhattunk a népszerű Book of Ra nyerőgéppel, de mára már az interneten is elérhető. Sőt, még a népszerű kockás nyerőgépeken is szerencsét próbálhatunk online. Tény, hogy számos előnnyel rendelkeznek az online nyerőgépek, azonban veszélyeket is rejthetnek.

Az online nyerőgépek veszélyei

Az mind nagyon szép és jó, hogy bármikor és bárhol játszatunk online nyerőgépekkel, de pontosan ezért lehetnek veszélyesek. Vigyáznunk kell, hogy kizárólag játék maradjon és ne legyünk játék a rabja. Ez igazából csak azokat érintheti, akik valódi pénzzel próbálnak szerencsét, mert ugyebár az ingyenes nyerőgépek nem jelentenek veszélyt a pénztárcánkra. Ha pedig mégis úgy döntünk, hogy a valódi pénzes játékot választjuk, akkor nagyon fontos, hogy kizárólag engedélyezett online kaszinókban tegyük. Magyarországon jelenleg három legális online kaszinó működik. Ezek mindegyikében ellenőrzött keretek között próbálhatunk szerencsét. Nem úgy, mint az illegális társaiknál, ahol még a nyereményük felvétele is kétséges lehet.

Melyik nyerőgépen nyerhetünk?

Egyértelműen ez a legfontosabb kérdés!? Azt, hogy melyiken nyerhetünk, attól függ, hogy mekkora az adott nyerőgép RTP száma. Ez a Return to Player szó rövidítése. Az RTP szám határozza meg a nyerési esélyeinket. Értelemszerűen minél közelebb van a 100%-as értékhez, annál nagyobb esélyünk van nyerni. Például a fentebb említett Book of Ra RTP száma 92.13%, de az újnak számító Book of Gods esetében ez már 96.35%. Eláruljuk, hogy általában az újabb nyerőgépeknek mindig magasabb az RTP száma. Azonban ennek ellenére azt kell mondanunk, mint ahogy minden szerencsejáték esetében, hosszú távon mindig az ház nyer. Az lehet, hogy olykor nyerünk, de hosszú távon mindig veszteséges lesz a játék. Aki a valódi pénzes játékot választja, annak ezt el kell fogadnia. Fontos, hogy kizárólag szórakozásként és ne pénzkereseti lehetőségként álljunk hozzá. Akkor nem lesz problémánk a játékkal!

Vendégcikk

Kövess és oszd meg:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük