Ez a 3 csillagjegy nem mutatja ki az igazi érzelmeit

Ez a 3 csillagjegy nem mutatja ki az igazi érzelmeit

Ez a 3 csillagjegy teljesen mást mutat, mint amit érez.

3 csillagjegy, mely soha nem mutatja meg az igazi arcát.


Nehéz megmondani, hogy pontosan miért, de néhány ember tart attól, hogy megmutassa igazi énjét a világnak, félnek feltárni minden erősségüket, gyengeségüket, érzéseiket és érzelmeiket.

Talán félnek az elutasítástól, vagy attól, hogy elutasítják, kigúnyolják őket. Ezért inkább ezek az emberek mindig elrejtik önmagukat és álarcot viselnek.

Az ilyen személyekkel akár évekig is kommunikálhatsz úgy, hogy nem is tudod milyen emberek valójában.

Ez a 3 csillagjegy nem mutatja ki az igazi érzelmeit

Lássuk, pontosan melyik 3 csillagjegyre jellemző ez és miért.

Nyilas

A Nyilas szeret a rivaldafényben lenni, rendszerint sok ember veszi körbe. Örömteli és szabad karakterével a Nyilasnak nagy a társasági köre. De ezek nem igazán mély kapcsolatok. A Nyilas nehezen tudja megkülönböztetni azt, hogy ki közeledik hozzá tiszta szívvel és ki érdekből. Rengeteg kérnek tőle segítséget, így nehezen tudja kiszűrni azokat, akik tényleg iránta érdeklődnek és nem a hasznot látják benne.

A Nyilas mindig barátságos mindenkivel, de gyakran közömbösnek tűnhet. Hiszen mindig próbálja elrejteni valódi érzéseit, Meg kell tanulnia őszintén megmutatnia, kimutatnia szeretetét, érzelmeit, különben sok csalódást okozhat a körülötte élőknek. Azoknak, akik tényleg az életéhez tartoznak. 

Figyelnie kell arra, hogy látszólagos érzéketlenségét tudja kezelni, próbálja levetkőzni, különben sok barátot elveszíthet.

Ikrek

Az Ikrek gyakran egyszerre gondol sok fontos dologra és a vállára veszi a környezete összes gondját. Ezeket mindig megpróbálja megoldani, ezért kieshet a való életből, a saját életéből. A hozzá közelebb állókra pedig nem jut elég ideje és figyelme. Nagyon szeretetteljes és gondoskodó ember az Ikrek, rengeteg ötlete van és igyekszik sokszor jót tenni. Túl sokat pörög, mozgolódik és nyüzsög.

Ezzel a hozzáállással a saját belső világát palástolja. Azt, hogy valójában neki lenne szüksége segítségre, de fél kérni. Vágyik arra, hogy végre neki is legyen támasza, de ezt sosem vallaná be senkinek. Itt lenne az ideje, hogy végre feltárja a szívét és hagyja, hogy mások segítsenek neki.

Mérleg

A Mérleg szülöttei pontosan tudják, hogy mit akarnak és hogyan akarnak oda eljutni. Szeretik az ehhez hasonló gondolkodású embereket. Arra összpontosít, hogy mindenki boldog legyen körülötte és nyugalom legyen mindenki életében. Igen szoros kapcsolatokat alakít ki, amelyekben mindig a másik fél igényeit nézi. De így a saját álmait és vágyait elfelejti. Ezeket nem meri megvalósítani. Még beszélni sem szeret róla.

Pedig a lelkében egyre növekvő elégedetlenség lakozik, hiszen egyre több hálátlan, hamis barát lép az életébe, aki kihasználja őt. Itt az idő megállni kedves Mérleg és gondolj végre arra, hogy TE mit szeretnél. Ne rejtsd el többé a saját álmaidat a világ elöl.

Miklós Edit

Facebook oldalunk:

FreeMix       >>>

Ez a 3 legkedvesebb csillagjegy

Különleges Angyal horoszkóp – Nézd meg rád ki vigyáz és miért!

Ezek a legtitokzatosabb csillagjegyek

Post Author: FreeMix

1 thought on “Ez a 3 csillagjegy nem mutatja ki az igazi érzelmeit

    Eva

    (2019-04-16 - 16:32)

    Nem ertek egyet az itt leirtakkal!
    Ez Valoszinu a cikk irojanak ismeroseire igaz,de nem igaz a legtobb Ikrekre es Merlegre az en tapasztalaltaim szerint!
    Viszont a Bak valoban nem olyan tipusu aki kimutatja az erzelmeit barmennyire faj is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük