Nyisd ki a naplódat és olvasd el milyen üzenetet rejt számodra

Nyisd ki a naplódat és olvasd el milyen üzenetet rejt számodra

Válaszd ki a te naplódat és nézd meg mi van benne.

Nyisd ki a naplódat és olvasd el milyen üzenetet rejt számodra

1-es napló

El kell fogadnod az életedet, és abbahagynod a siránkozást, tenned kell végre a szíved igazi vágyáért. Reménnyel és bátorsággal állj neki a megvalósításnak és menj, indulj el az igazi életed felé. 

Nem kell semmitől félned, mert most nagy esélyed van az álmaid megvalósítására, sőt, talán ez az egyetlen esélyed, hogy végre azt tehesd és úgy, aki valójában vagy! 

Mindig mindenért magadat okoltad. Szinte belefulladtál a reménybe, hogy egyszer ér majd valami jó és felráz ebből a jelenlegi lehetetlen rossz állapotból.

Rájöttél végre, hogy az álmaidért tenned is kell, nem elég csak várni.

A lelked mélyén jól tudod, mire van szükséged, mit szeretnél és mit kell tenned ezért. Fontos, hogy szeresd az életedet! Hamarosan felváltja a borút a derű és az életed tele lesz szikrázóan szép színekkel.

2-es napló

Nem érdemelsz kevesebbet másoknál, sőt! Annyit küzdöttél és harcoltál már, hogy a legjobbat érdemled.

Hogy mire van most szükséged? Figyelemre, tiszteletre, szeretetre és sikerre. Eljött a legmegfelelőbb pillanat, hogy megszabadulj attól a korláttól, amely zavarja a boldogságodat. 

Nagyon kevés az önbizalmad, nem becsülöd meg magad, azt aki vagy és amit eddig elértél. Kevésnek érzed magad, egy semminek, senkinek. Ez egy védőruha számodra, ami biztosítja, hogy nem kell megnyílnod másoknak, hiszen szerinted úgysem kíváncsi rád senki.

Ez a félelem és gondolkodás azonban meggátol abban, hogy felszabadult és boldog lehess. Kezdj el küzdeni, mondogasd magadnak, hogy te is megérdemled a szeretetet, boldogságot, sikert, pont úgy, mint bárki más, hisz nem vagy kevesebb.

Te is képes vagy sikerekre, te is lehetsz boldog, csak higgy ebben. Engedd el a félelmeidet és végre olyan életed ehet, amire mélyen legbelül mindig is vágytál.

3-as napló

Határozatlanságod vagy félelmeid miatt hajlamos vagy arra, hogy rendszeresen elhalassz valamit „későbbre”…

Itt az ideje, hogy megszüntessed ezt a rossz szokást. Ne halassz el semmit későbbre, hiszen a lehetőségeket most kell megragadni. Sok szép pillanatról lemaradtál eddig, itt az idő, hogy hatorozattabb, céltudatosabb legyél.

Kezdd egy konkrét feladat végrehajtásával. Gondolkodj, cselekedj, örülj a sikernek. Apránként haladj, semmilyen feladatot, döntést ne halogass.

Végre bízni fogsz újra magadban, hogy igenis képes vagy tenni a jobb életért és hogy ez az út nem is olyan rossz, teli van sikerélményekkel és pozitív eseményekkel. El kezded újra felépíteni magadat és ez jó érzés lesz.

4-as napló

Most már készen állsz a szeretetre, jobban, mint valaha bármikor. Nem csak kapni szeretnél, de adni is.

Eddig féltél megnyitni a szívedet, mert mostanában sok csalódás ért és féltél nagyon az újabb kudarctól. De most eljött az idő, hogy leszámolj a félelmeiddel.

A múltat ​​el kell engedni, és ha képes leszel arra, hogy újra nyiss és újra tapasztalatokat szerezz, akkor meglátod más élmények, jobb élmények fognak érni.

Ha a gondolataid a félelemre koncentrálnak, akkor nem fogod észrevenni azt a lehetőséget, ami az egész életedet megváltoztathatná. Ezért nyisd meg a szívedet az új érzések számára. Csodálatos élményekben lesz majd részed és nagyon boldog leszel végre.

Miklós Edit

Ezekre a csillagjegyekre éveken át tartó boldogság, szerencse, jólét vár

Facebook oldalunk:

FreeMix       >>>

Melyik irányba néz a ló? Ezt árulja el rólad a válaszod – Teszt

Válassz egy pénztárcát és tudd meg mennyi pénzed lesz

Csodálatos teszt! Húzz egy kártyát, különleges jóslat vár rád.

Kép forrása: brainum

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük