Mit láttál meg először? Érdekes dolgokat árul el rólad - Teszt!

Teszt! Mit láttál meg először? – Érdekes dolgokat árul el rólad

Kövess és oszd meg:

Érdekes teszt!

Ha egy összetett képet látunk, melyen több apró részlet is szerepel, sokunknak más és más apróságot fedez fel előre a szemünk. Ez az egyszerű dolog pedig igen mély információkat ad rólunk, a személyiségünkről, lelkünkről.

Az a legfontosabb, amit először veszel észre a képen, ami rögtön megragadja a szemed. Ha ez meg is van, máris olvashatod a hozzá tartozó jellemzést.

Első ránézésre dönts! Ne gondolkodj!

Néha a legegyszerűbb dolgokból tudhatsz meg a legtöbbet. Ez a teszt amilyen egyszerű, olyan sokatmondó. Adott egy kép, rajta többféle ábra található.

A kérdés tehát: Mit látsz meg először ezen a képen?

Indulhat ez az érdekes teszt?

Mit láttál meg először? Érdekes dolgokat árul el rólad - Teszt!

Delfin

Igazán romantikus ember vagy. Mindig, mindenhol keresed a szépet. Sőt, nemcsak keresed, hanem még a rosszban is találsz jót. Próbálsz mindig pozitívan gondolkodni.

Ennek oka van, hiszen a múltban történt fájdalmas események örökre beléd nyomták a bélyegüket, sohasem feleded el, ami történt. De ha állandóan ezen bánkódnál, az egész életed tönkremenne.

Emelt fővel állsz minden probléma elé, bátor, tiszta szívű ember vagy. Szeretsz kommunikálni és az emberek nagyon kedvelnek téged. Gyönyörű lelked van. Imádod a szépet, nemcsak az emberekben, hanem a környezetedben.

Romantikázni is imádsz. Le lehet venni a lábadról egy szál virággal. Többet ér számodra minden drága ajándéknál.

Csillagok, Hold

A szenvedélyek embere vagy. Körülötted mindig színes a világ. A legrosszabb szituációkat is kiszínezed és széppé teszed. Könnyen meg lehet bántani, mert érzékeny ember vagy.

A könnyeidet nem tudod visszatartani, talán még pirulós is vagy. A szellemi munkát jobban kedveled, el tudsz merülni egy jó könyvben. Ne hagyd, hogy mások kihasználjanak, mert mondhatni túl jó vagy.

Nő vörös ruhában

Figyelmes vagy másokkal szemben, kitűnő hallgatóságnak számítasz, de szeretsz okoskodni is. Sokszor hiszed azt, hogy te mindig mindent jobban tudsz. Nem szereted, ha valaki ellenkezik veled és ha valamiről kiderül, mégsem neked volt igazad, nagyon tud fájni és csalódott vagy. Bizalmatlan vagy, nehezen lehet a bizalmadba férkőzni, mert sokszor csalódtál már az életben.

Ha megbántanak, nem hagyod szó nélkül, okos érvekkel támasztod alá gondolataidat, nézeteidet. Fontos jellemződ a kíváncsiság: mindig mindent tudni szeretnél, szeretsz olvasni, utazni, új tájakat felfedezni, szívesen kóstolsz meg új ételeket, ízeket is.

Felhők

Becsületes ember vagy, ha valamit kölcsönkérsz, mindig időben visszaadod, ha ígérsz valamit, azt mindig be is tartod. Sosem szoktál elkésni, pontos ember vagy.

Kissé befelé forduló vagy, nehezen mutatod ki érzelmeidet. Kevés ember előtt nyílsz meg igazán, teljes szívvel. Tisztelettel bánsz az idősekkel és a betegeken is segítesz, ha tudsz.

A tömegközlekedési eszközökön mindig átadod a helyet, ha egy idős embert, vagy gyereket, várandós nőt, beteget látsz. Kerülöd a kockázatokat, fontos neked a biztonság, a kiszámíthatóság. Nagyon vágysz a szerelemre, a hosszú párkapcsolatok híve vagy.

Facebook oldalunk: FreeMix       >>>

Óceán

Te egy nyitott, pörgős személyiség vagy. Fontos számodra a külső, szeretsz csinosan öltözködni, adsz magadra, az otthonod is szép, rendezett, tiszta. Figyelsz a tisztaságra, nem szemetelsz soha az utcán. Lelkes ember vagy, igazi szenvedélyes típus. Izzik körülötted a levegő, tele vagy energiával, állandóan pörögsz, aktív vagy.

Több feladatot is el tudsz látni egy időben, hiszen a figyelmed állandóan cikázik ide-oda. Kissé figyelmetlen is vagy emiatt, de ezt tudod magadról és igyekszel tenni ellene. Szinte soha nem érsz oda sehova időben, de nem is késel sokat. De emiatt nem szoktak rád haragudni.

Nagyon tudsz szeretni, de nehezen ragadsz le egy embernél. Először mindig a külsőt figyeled meg a másikon, a belső tulajdonságok csak később számítanak. Akkor viszont már rájössz, hogy a lélek, a másik személyisége mennyivel fontosabb és mennyivel többet ér a csinos külsőnél. Szeretsz beszélni, a társaság középpontja vagy, sohasem lehet melletted unatkozni.

Part

Elrejted a világ elől az igazi énedet, érzéseidet. Álarcot viselsz. Félsz kimutatni a legbelsőbb énedet, a szívedet-lelkedet, nem szeretsz az érzelmeidről, a bánatodról mesélni. Azokat mélyre ásod magadban és igyekszel nem gondolni rá. Szereted a kalandokat, az aktív pihenés híve vagy.

Szeretsz sportolni és feszegetni a határaidat az élet minden területén. Sok barátod, ismerősöd van, akikkel aktívan tartod is a kapcsolatot. Csak olyan munkát vagy hajlandó elvállalni, amit szeretsz is. Vágysz a hatalomra, elismerésre és ezért keményen meg is dolgozol. Néha talán kicsit önző is vagy, az egész világot szeretnéd a magadénak tudni. Azt szeretnéd, ha mindenki szeretne téged.

Tetszett a teszt? Osszad meg másokkal is!

Miklós Edit

Kövess és oszd meg:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük