Ennek a 3 csillagjegynek óriási az optimizmusa, energiája és életereje

Ennek a 3 csillagjegynek óriási az optimizmusa, energiája és életereje

Kövess és oszd meg:

Ennek a 3 csillagjegynek a jósága, optimizmusa, energiája és életereje megváltoztatja az egész világot.

Ennek a 3 csillagjegynek óriási  az optimizmusa, energiája és életereje

Nyilas csillagjegynek mit mondanak?

A mindig vidám, optimista Nyilas nem tudatosan, de folyamatosan apró jóságokkal szépíti meg mások életét.
A Nyilas óriási hatást gyakorol a körülötte lévő emberekre.
Olyan csodálatos képességgel rendelkezik, amely támogatja és segíti a legkritikusabb helyzetekben is az embereket.

Hatalmas a bizalma, imádja az életet és azokban a pillanatokban is, amikor a szorongás, vagy kétségbeesés rejtőzik éppen a szívében, meglátja a szépet maga körül és végig bizakodik abban, hogy jobb lesz a helyzet.

Olyan, mint a napsütés, szikrázó és meleg, élettel teli.
Nyilvánvaló, hogy a Nyilas több energiával rendelkezik, mint amennyit el tud képzelni magáról és a Nyilas célja ebben az életben sokkal jelentősebb és fontosabb, mint bárki gondolná.


Az energiája könnyű és súlytalan. Időnként elég a részéről egy mosoly, egy pillantás és külön erőfeszítések nélkül tud segíteni az embernek megtalálni az élete értelmét.

Csodálatos személyiség, tele önzetlenséggel, jósággal.

Facebook oldal: FreeMix>>>

Bak

A Föld elem ezen képviselője annyira hétköznapi és szkeptikus gondolkodású, hogy gyakran nem veszi észre a birtokában lévő gyógyító erőt.

Elkerüli az összes negatív helyzetet, mert nem szeretné ha valami megsértené a békéjét és a világba vetett bizalmát.
A Bak a gyógyító energiáinak köszönhetően képes finoman befolyásolni az embereket, különösen a családját, a szeretetteit. Képes eltávolítani, megszüntetni a fájdalmukat, legyen szó fizikairól vagy szellemiről.

De csak akkor tud segíteni, ha ezt a másik fél is akarja. Segítségét mindig önzetlenül ajánlja fel és veleszületett jósága miatt mindig sok emberen segít.

Halak

Mindig közbelép, ha rossz dolgot lát, észlel. Képes meggyógyítani a másik ember lelkét, abszolút pozitív gondolkodású és örök optimizmus jellemzi. Nem szereti sem a negatív dolgokat, sem a negatív embereket.

A Halak valódi célja más emberek lelkének gyógyítása . És ami a legfontosabb: a Halak mindig ráérez a hozzá igen közel álló emberek fájdalmára. Szinte érzi, ha egyik szerette éppen bajban van, vagy szorong, szenved esetleg szomorú valami miatt.

Meglehetősen nehéz érzelmeket kiváltani a Halakból. Leggyakrabban ugyanis a Halak egyszerűen bezárkóznak, befelé fordulnak. Nem szeretik a konfliktust, inkább kihátrálnak belőle.

Rendkívüli türelem jellemzi és hatalmas lelkierő. Gyűlöli az agressziót, az irigységet. Mindig keresi a világban a szépet, a jót és még a legnehezebb pillanatokban is képes mosolyogni.

Miklós Edit

Kövess és oszd meg:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük