Válassz egy kártyát és nézd meg mi vár rád nyáron

Válassz egy kártyát és nézd meg mi vár rád nyáron

Válassz egy kártyát, olyat, ami szimpatikus, ami nagyon tetszik és utána nézd meg mit is jelent ez a döntésed!

Válassz egy kártyát és nézd meg mi vár rád nyáron

1

Csendes nyár vár rád, lelki feltöltődéssel. A pihenés megnyugtató, nyugodt lesz. Tudod mire van szükséged, milyen nyaralásra, éppen ezért már jó előre eltervezted hova mész majd.

Mint mindig, és ez már hagyománnyá vált, a nyarat itt, az országban töltöd majd. A lelked itt tud feltöltődni. Nem vágysz külföldre, puccos szállodákra, sem tengerpartra, nyüzsire meg aztán főleg nem.

 Csak a természetre vágysz, ahol nézheted a felhőket, be tudod lélegezni a friss levegőt, a virágok illatát. Szeretsz a kertben tevékenykedni, feltölt energiával, miközben a veteményeseddel foglalkozol.

A rendszeres, kemény, kétkezi munka számodra nem fárasztó és nem zavar, még a legnagyobb hőségben sem. ez inkább örömmel tölt el.

Szereted elfogyasztani azokat a zöldségeket, amelyeket te vetettél, ha pedig erre nincs lehetőséged, szívesen sétálgatsz a piacon és ott vásárolsz be zöldséget, gyümölcsöt.

Imádod a nyár esti grillezést, bográcsozást és gyakran nyársaltok is. Ezek azok a pillanatok, amik a következő nyárig teljesen feltöltenek és ezekre mindig jó emlékezni.

2

Romantikus nyár vár rád. Izgalmas lesz a jelenlegi párkapcsolatod eben az évszakban. Teljesen mindegy, hogy friss, vagy régi ez a kapcsolat, új energiák szikráznak közöttetek.

Facebook oldalunk: FreeMix       >>>

Rengeteg bókot kapsz majd, felejthetetlen programokon veszel részt a nagy Ő-vel, úgy fogtok viselkedni egymással, mint a friss szerelmesek. Alig várod, hogy láthasd, hallhasd a hangját.

Felejthetetlen dolgokon mentek át együtt nyáron, olyan sok élményben lesz részetek, hogy mindez örökre összekovácsol benneteket.

3

A nyár a várakozásról fog szólni. Régóta vársz bizonyos fontos információkra, hírekre. Olyanokra, amelyek teljesen megváltoztathatják az életedet és új irányba terelhetik a jelenedet, jövődet is.

Most jött el az ideje annak, hogy a kemény munkának, a kitartásnak és a becsületességnek meg is lesz az eredménye. A jutalom pedig abszolút megérdemelt lesz. A nyár a nagy változások évszaka lesz, csupa-csupa pozitív értelemben.

Amit eddig halogattál, most befejezed, a nem működő kapcsolatokat le tudod zárni, tovább tudsz lépni. Le tudod zárni végre a múltat és a régi események, érzések már nem láncolnak le. Úgy fogod magad érezni, mintha felszabadultál volna.

Anyagilag is előrébb jutsz, az egész életedet most megalapozhatod.

Miklós Edit

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.