Az első állat, amit megláttál elmondja mi is zavar téged jelenleg az életedben

Az első állat, amit megláttál, elmondja mi is zavar téged jelenleg az életedben

Kövess és oszd meg:

Az első állat, amit megláttál elmondja mi is zavar téged jelenleg az életedben.

Az első állat, amit megláttál elmondja mi is zavar téged jelenleg az életedben
Az első állat, amit megláttál, elmondja mi is zavar téged jelenleg az életedben

1. Párduc

Teszt: az első dolog, amit látsz, megmondja neked, hogy mi zavar jelenleg

Ha először ezt vetted észre, akkor a stressz fő oka a személyes kapcsolataidban rejlik. Úgy érzed, hogy elveszíted a kapcsolatot szeretteiddel. Sőt, néha nem is vagy biztos abban, hogy ez a kapcsolat tart-e egyáltalán valahova. Emlékezz vissza a régi érzéseidre, amikor még mindenben a szépet láttad, amikor még minden jó volt.

A másik embert, ha igazán szereted, akkor a hibáival együtt kell szeretned. A kapcsolatért, a szikráért minden egyes nap meg kel dolgozni, a boldogság nem jön csak magától, azért tenni is kell. Ha pedig zavar valami, ne tartsd magadban, beszélj róla. A kommunikáció gyakran a kulcs a személyes problémák megoldásához.

Facebook oldalunk: FreeMix       >>>

2. Oroszlán – Ez az az állat?

Ha először az oroszlánokat vetted észre, akkor  neked nehéz megbirkóznod a szokásos, mindennapi, unalmas rutin feladatokkal. 

Rengeteg emberesen segítesz, magadra pedig sosem jut elég időd. Nagyon elfáradtál.

Családod és barátaid azt hiszik, hogy hihetetlenül kemény vagy, és bármivel megbirkózol. Úgy kapaszkodnak beléd az emberek, mintha te lennél az utolsó szalmaszál számukra. Nem nagyon bírod ezt tovább, mert neked is lennének vágyaid, terveid, de erre sosem jut sem lehetőség, sem idő. Itt az idő, hogy végre magaddal törődj.

3. Zebrák

Ha az első állatok, amelyeket megláttál, a zebrák voltak, akkor  a legnagyobb gond az egészséggel kapcsolatos, ez vonatkozhat rád, vagy valamelyik közeli családtagodra. Ez az aggodalom abszolút jogos és egyelőre nem túlzott, hiszen jelenleg arról van szó, hogy szükség lenne egészségesebb életmódra. Nem kell túlagyalni ezt, apró lépésekben elérhető a változás, de ne stresszelj emiatt és ne erről szóljon minden perceg. Valójában még jótékony hatású, mert ösztönöz bennünket az egészségesebb életmódhoz. 

4. Zsiráfok

Teszt: az első dolog, amit látsz, megmondja neked, hogy mi zavar jelenleg

Ha a zsiráf az első, amit észreveszel, akkor aggódsz a munkád miatt, és anyagilag nagyon bizonytalannak érzed a helyzetedet. Sajnos manapság sok ember van kitéve állandó munkahelyi nyomásnak, gazdasági problémákkal és kimerítő versennyel kell szembenézni. Ez komoly gondot jelenthet a mindennapokban.

Másrészt, a technológia olyan gyorsan fejlődik, hogy mindannyiunknak folyamatosan tanulnunk kell valami újat, hogy lépést tudjunk tartani az élettel. Ha úgy érzed, hogy a munkád túl sokat változik, és olyan új készségeket igényel, amelyekben nem vagy túl magabiztos, akkor legyél őszinte magaddal, határozd meg, hogy milyen készségek hiányoznak, és dolgozz rajta, tanulj, fejlődj, lépj előre.

5. A kék madár

Ha először a kék madarat láttad meg, akkor a közelmúltban nagy csalódás ért és magányosnak, elveszettnek érzed magadat. A modern társadalomban elsősorban üzenetek, e-mail és közösségi média útján kommunikálunk. Ez nagyszerű, de sok ember annyira hozzászokott a virtuális kommunikációhoz, hogy kényelmetlenül érzi magát valakivel élő beszélgetés közben. Ez bizony komoly gondot okozhat. Lépj ki a virtuális világból, menj sétálni, élvezd az életet, a friss levegőt és teremts valódi kapcsolatokat. Az hogy csalódtál, nem jelenti azt, hogy megint meg fog történni. Ne bújj el az internet mögé.

6. Madarak

Ha először ezeket a madarakat vetted észre, akkor kissé magányosnak érzed most magad. Beszélni szeretnél valakivel az érzéseidről, de attól tartasz, hogy a problémáid mások számára túl kicsik ahhoz, hogy megemlítsd őket. Ne rejtsd el érzéseidet és bízz a barátokban és a családodban: ha valami zavar téged, annak oka van. Valami nyomja nagyon a lelkedet.

Valószínűleg mindig nagyon önálló ember voltál, és évek óta keményen tartod magad, bármilyen probléma is jön.  Ezért lehet, hogy a barátaid még azt sem gyanítják, hogy most szükséged lenne rájuk. Ne feledd, hogy az érzések, érzelmek kimutatása nem azt jelenti, hogy gyenge vagy.

Miklós Edit

Kép: adme

Kövess és oszd meg:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük