Hirdetés magánszemélyeknek – FreeMix Magazin

Kövess és oszd meg:

Hirdetés magánszemélyeknek

1 db hirdetés 15 napra a címlapra, MOST menüpontban: 1.950 Ft

1 db hirdetés 30 napra a címlapra, MOST menüpontban 3.600 Ft

1 db hirdetés 90 napra a címlapra, MOST menüpontban: 9.900 Ft

1 db hirdetés 180 napra a címlapra, MOST menüpontban: 19.000 Ft

A hirdetés általános formája a következő, melyet emailben küld el a hirdető a Freemix Magazinnak, az alábbi formában (info@freemix.hu).

Ha szükségesnek látják a szerkesztők, úgy nyelvtani, helyesírási, szórendi, szerkesztési változtatásokat végzünk el a szövegen.

Hirdetésed FIGYELEMFELKELTŐ CÍME

Reklámozott termékről, ingatlanról, eladásra kínált tárgyadról rövid leírás, minden olyan információ, ami érdekes lehet az olvasó számára, hogy felkeressen téged további információkért.

Hely

Ár

Átvételi lehetőségek (személyes/postai)

Telefonszám

A hirdetés hosszabbítás megrendelése nélkül, a megrendelt időszak után törlődik. Amennyiben már nem aktuális, úgy a címben feltüntetjük, hogy ELKELT.

A FreeMix Magazinban megjelenő MAGÁN célú reklámoddal széles körben, eredményesen tudod hirdetni saját, eladásra kínált termékeidet, ingatlanodat.

MIÉRT A Freemix Magazinban HIRDESS?

  • A FreeMix Magazin Magyarország egyik legösszetettebb, legszínesebb MIX tartalmakkal rendelkező portálja, amely 100 százalékban magyar kézben lévő független portál.
  • Naponta jelennek meg saját gyártású tartalmaink.
  • A FreeMix Magazin ismertsége és jó hírneve, stabil működése már évek óta szolgálja az olvasókat illetve az üzleti/magán célú hirdetőket is.
  • Politikai, társadalmi, etnikai, üzleti hovatartozástól függetlenül biztosítunk megjelenést szinte minden üzleti/magán célú hirdetőnek.
  • Egyedi, extra, összetett reklámlehetőségeket és minőségi környezetet biztosítunk, ezen keresztül nagyszámú és potenciális célközönséghez jutnak el a reklámok.
  • A FreeMix Magazin látogatottsága és ismertsége évek óta dinamikusan, napról-napra, folyamatosan növekszik, így a megjelenő hirdetések garantáltan nagyszámú közönséghez jutnak el.
  • A FreeMix Magazinon keresztül sikeresen elérhetőek és megszólíthatóak a különböző életkorú és nemű, a különböző városokban élő érdeklődők.
  • A piaci és felhasználói igények alapján folyamatosan fejlesztett portálunkon a hét minden napján ügyfélszolgálatot biztosítunk a látogatók, a felhasználók és a hirdetők részére.
  • A FreeMix Magazin aktív a közösségi médiában, közel 10. 000 fős Facebook oldalunk aktív közösséggel rendelkezik. A posztok nagy elérésekkel rendelkeznek és számos csoportban megtalálhatóak napi szinten.

FIZETÉS

A megrendelést követően aznap elküldjük e-mailben a számlát.

Melyet független újságírói tevékenységről állítunk ki. A számla ÁFA-mentes és átutalásos.

Fizetés a megállapodásnak megfelelően banki átutalással teljesíthető a számlán feltüntetett határidőig.

A megrendelés első napja az adott pénzösszeg számlára érkezésének napja.

Amennyiben szeretnéd a termékeidet és a szolgáltatásaidat hirdetni és reklámozni, úgy használd FreeMix Magazin által kínált hirdetési-és reklám lehetőségeket.

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:

info@freemix.hu

Kövess és oszd meg:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.