Eljött a Te Angyalod, hozott egy csodálatos üzenetet – Nézd meg!

Eljött a Te Angyalod, hozott egy csodálatos üzenetet – Nézd meg!

A Te Angyalod eljött Hozzád és magával hozott egy személyre szabott, csodálatos üzenetet. Ami csak Rólad szól, a Te lelkedről, a Te életedről, a Te jelenedről. Válaszd ki melyik a Te Angyalod az itt látható 3 közül, majd olvasd el a hozzá tartozó üzenetet. Felkészültél?

2.

3.

  1. A Te Angyalod ezt az üzenetet hozta:
A Te Angyalod

Most már készen állsz a szeretetre, jobban, mint valaha bármikor. Nem csak kapni szeretnél, de adni is.

Eddig féltél megnyitni a szívedet, mert mostanában sok csalódás ért és féltél nagyon az újabb kudarctól. De most eljött az idő, hogy leszámolj a félelmeiddel.

A múltat ​​el kell engedni, és ha képes leszel arra, hogy újra nyiss és újra tapasztalatokat szerezz, akkor meglátod más élmények, jobb élmények fognak érni.

Ha a gondolataid a félelemre koncentrálnak, akkor nem fogod észrevenni azt a lehetőséget, ami az egész életedet megváltoztathatná. Ezért nyisd meg a szívedet az új érzések számára. Csodálatos élményekben lesz majd részed és nagyon boldog leszel végre.

2. A Te Angyalod ezt az üzenetet hozta:

Álmodozó ember vagy, de ennek ellenére sajnos mégis elfelejted a saját álmaidat. Nem szabad kiábrándulnod akkor sem, ha az élet nem mindig az általad elképzelt módon megy és a dolgok nem úgy haladnak, ahogy te szeretnéd. Hinned kell az álmaidban és akkor valóra fognak válni. Csak ki kell nyitnod a szemedet, észre kell venned a lehetőségeket és meg kell ragadnod azokat.

Ha adódik egy esély, egy lehetőség, élned kell vele. Pontosítsd az álmaidat, fogalmazz meg egész aprólékos célokat, így könnyebb lesz elérned őket, hiszen jobban ismerni fogod az odáig elvezető utat, az elvégzendő feladatokat.

3. A Te Angyalod ezt az üzenetet hozta:

Sokat dolgozol, nincs megállás az életedben. De most itt az ideje, hogy szünetet tarts. Úgy tűnik, hogy mindenkinek szüksége van a segítségedre és magadra nem jut időd, energiád. Tölts el egy kis időt pihenéssel, gondold át az életedet és igyekezz egészséges egyensúlyt találni a munka és a pihenés között. Az Angyalod ezt üzeni neked és ebben segít Neked.

Miklós Edit

Legyél a támogatónk, segítsd a FreeMix működését!

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük