A bölcs varázsló elmondja mi vár Rád - Találó teszt

A bölcs varázsló elmondja mi vár Rád – Találó teszt

Kövess és oszd meg:

A bölcs varázsló elmondja mi vár Rád – Találó teszt. Nézd meg a képet alaposan és döntsd el, melyik varázsló mondja el az üzenetet.

A bölcs varázsló elmondja mi vár Rád - Találó teszt

1

Amit ez a bölcs varázsló mond, az az élet ösvényéhez kapcsolódik. Így, ha ezt választottad, a lelked válaszokat kér.

Fordíts magadra, a lelkedre több időt, mert most el kell döntened merre tovább, mi a te utad, a te ajtód, amin érdemes bemenni.

Meg fogod találni azt, amit keresel az életben, de ehhez idő és türelem kell, no és persze, hogy igenis, neked is létezik az az út, amin ha haladsz, minden lépés boldogságot és elégedettséget fog okozni.

2

Ez a varázsló a mély, rejtett érzelmekről beszél neked. Ha ez  vonzotta a figyelmedet, olyan érzések lakoznak, amelyek megakadályozzák, hogy el tudd magad engedni. Félsz feloldódni, félsz kiadni magad.

Valaki nagyon mélyen megbántott, emiatt az önbizalmad is szinte a nullára csökkent. Nem mered elengedni magad és egy álarcot viselsz azóta, mert félsz, hogy az igazi énedet nem fogják szeretni.

A rossz élményeden tanulj meg felülkerekedni. Ezt üzeni borítékod tartalma. Dobd el az álarcot, mert ami alatta van, az az igazán értékes!

Facebook oldal: FreeMix>>>

3

szabadság a te kezedben van. Ha ezt  választottad, úgy érezheted, hogy a külső erők által csapdába estél.

Most van itt a megfelelő idő, hogy megnézd, megvizsgáld a körülményeket, mik vezettek a jelenlegi helyzethez. Sok fájó dolgot kell végig venned, mire eljutsz a megoldásig, ez egy érzelmi hullámvasút lesz.

Számolj le azzal, ami szomorúságot okoz, ami visszahúz, nehéz lesz, de meg kell tenned. Mert így nem tudsz boldog lenni.

Itt az ideje új dolgok felé nyúlnod, legyen szó emberekről, kapcsolatokról, munkáról….

Miklós Edit

Legyél a támogatónk, segítsd a FreeMix működését!

Kövess és oszd meg:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük