A mágikus fa rengeteg dolgot elárul rólad - Mély, találó teszt

A mágikus fa rengeteg dolgot elárul rólad – Mély, találó teszt

Kövess és oszd meg:

A mágikus fa rengeteg dolgot elárul rólad – Mély, találó teszt

A fa mély gyökerekkel rendelkezik, erős törzzsel és csodálatos lombkoronával. A fa a változás szimbóluma is lehetne és a folyamatos újjászületésé. Az pedig, hogy neked melyik fa tetszik a lenti 3 közül, további mély dolgokat jelent. A lelked mélyére ásol egyetlen kérdésre adott válasszal.

Melyik fa vonzza a szívedet, szemedet? Olvasd el mit jelent!

1.
2.
3.

Olvasd el mit jelent a választásod!

A mágikus fa rengeteg dolgot elárul rólad - Mély, találó teszt
A mágikus fa rengeteg dolgot elárul rólad – Mély, találó teszt

Te az ellentétek embere vagy. Gyakran és hirtelen változik a hangulatod, néha gyengéd, néha kemény vagy. Az emberek szeretnek veled lenni, de legtöbbször érdekből. Ritkán találkozol igazi mély érzelmekkel közeledő emberrel. Nem tudsz soha megbocsátani, ha ártanak neked.

Gyakran aggódsz az apróságok miatt. Ne fordíts ekkora figyelmet az élet szomorú, kis dolgaira. Helyette inkább gondolj a szépre és a jóra, vedd magad körül olyanokkal, akik szeretnek, akik örömet okoznak. Így minden rendben lesz.

Nagyon világos, egyenes és pozitív ember vagy. Sokan felhívnak téged segítség miatt, rengeteg embernek te vagy a fény. Őszinte és meleg, mély lelked van, amelyben mindenkinek jut egy hely.

Nagyon keveset gondolsz magadra, mindig csak másokra figyelsz, az egész világot meg akarod menteni.

Fordíts nagyobb figyelmet magadra, és vigyázz jobban magadra, szükség van rád, az energiáidra, az erődre.

Tudnod kell pihenni, felöltődni is. Különben a végén teljesen kimerülsz mind lelkileg, mind testileg is. Jegyezd meg, ha mosolyogsz, az egész világ mosolyog.

Kreatív ember vagy, óriási tehetséggel áldott meg a sors. Az álmokért küzdesz is, hihetetlen a kitartásod. Igen sérülékeny a lelked, bár kevés ember tud róla. Hiszen mindig azt mutatod bátor vagy és erős.

A fő ellenséged kétség és hitetlenség. Az Univerzum azt tanácsolja, hogy többet támaszkodj a saját erődre, bízz jobban magadban és hallgass többet a szívedre.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

Legyél a támogatónk, segítsd a FreeMix működését!

Kövess és oszd meg:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük