Gluténmentes kenyér készítése – Puha belső, ropogós héj
Gluténmentes kenyér készítése – Puha belső, ropogós héj. Egyszerű recept, így készül a gluténmentes kenyér! Hozzávalók: 4 bögre Schar Mix B 1, 5 zacskó szàrított élesztő 4 evőkanàl burgonyapehely 4 evőkanàl olaj só ízlés szerint 2 bögre langyos víz https://freemix.hu/2022/08/11/szabalyok-a-glutenmentes-dietaban-segitseg-a-mindennapokhoz/ Kézi mixerrel dagasztjuk 10 percig. Letakarva kelesztjük 50 percet. Àtgyúrjuk olajos kézzel, kenyeret formàzunk. Sütőpapíros … Bővebben: Gluténmentes kenyér készítése – Puha belső, ropogós héj
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba