2019-ben ők lesznek a legboldogabb csillagjegyek

2023-ben ők lesznek a legboldogabb csillagjegyek

Kövess és oszd meg:

2023-ben ők lesznek a legboldogabb csillagjegyek

2023 azt ígéri, hogy a különböző események tele lesznek érzelmekkel.

A nagy változások éve vár mindenkire. Természetesen ez közvetlenül függ a csillagok és a bolygók elhelyezkedésétől, no és persze Fortunától is. Néhány csillagjegy örülhet, ugyanis a 2023-es év lesz életének egyik legboldogabb időszaka.

2019-ben ők lesznek a legboldogabb csillagjegyek

Nézzük egészen pontosan a részleteket!

Kos

A Kos 2023-ban a Jupiter, a Szaturnusz és a Vénusz által is kedvelt csillagjegy lesz. A Jupiter képes lesz arra, hogy a Kos szülötteit a megfelelő időben helyezze el a megfelelő helyre, oda, ahol a legnagyobb dolgokra lesz képes. A Szaturnusz segít megtalálni az életre vonatkozó legfontosabb kérdésekre a válaszokat.

A Vénusz óriási lehetőségeket fog adni a Kosnak a személyes boldogság területén. A következő évben a Kos nagy érdeklődésre számíthat, bővítheti kilátásait, javíthatja pénzügyi helyzetét. Sőt, már ebben az évben is elkezdheti a megvalósításhoz vezető lépéseket.

A Kos 2023-ban az élet minden területén fantasztikus eredményeket érhet el.

Ez a 4 csillagjegy a legcsodálatosabb társ

Oroszlán

2023 a lehetőségek éve lesz és a gyarapodásé, bővülésé. Képes lesz új, nagy célokat meghatározni és reálisan fog nekilátni az odáig elvezető úthoz, teendőkhöz.

Minőségileg javul majd minden kapcsolatuk. A Jupiter segít abban, hogy időben megkapja az Oroszlán az erőfeszítései gyümölcsét és megérdemelt elismeréseit.

Az Uránusz segíteni fog, hogy felfedje saját egyéniségét, ami a megfelelő pillanatban nagy segítség lesz számára. Óriási életerő és energia fog buzogni az Oroszlánban, hatalmas szenvedéllyel, szívvel veti bele magát a teendőkbe, élvezni fogja 2023 minden egyes napját.

Skorpió

A Skorpiók 2023-ban sokkal szabadabbak lesznek, mint korábban valaha is.

A Jupiter segít abban, hogy az élet csupa ragyogás legyen számára. 2023-ban nem fog a Skorpió arra várni, hogy a nagy lehetőség szembe jöjjön vele, nem! Ő maga fogja megteremteni a nagy lehetőségeket.

Mélyen magába néz, átgondolja eddigi életét, a hibákat, elhalasztott alkalmakat. Hihetetlen optimizmussal fogja végigcsinálni a 2023-as évet, így a nehézségek leküzdése is könnyebben megy majd. A Szaturnusz fogja ebben támogatni, segít legyőzni a kételyt, a türelmetlenséget és a bizonytalanságot is.

Az Uránusz erőt fog adni abban, hogy a Skorpió felszabadulhasson és tiszta fejjel, lélekkel vágtázik majd át a 2023-as éven. Felszabadult lesz nagyon, ami nagyszerű érzést, könnyedséget és pozitivizmust kölcsönöz majd.

3 csillagjegy, akinek csodás a lelke és arany a szíve

Ikrek

Kockázatot fog vállalni jövőre, új projekteket hozhat létre, olyan feladatai lesznek, amikről eddig csak álmodott. Sok társa lesz ebben, akik lépést fognak tartani vele. A kudarcok és a kellemetlen meglepetések jövőre elkerülik az Ikreket.

A Jupiternek 2023-ban az Ikrek lesz a nagy kedvence, hatalmas lelki és anyagi gazdagsághoz segíti őt.

Az év elején a sors az Uránusz hatásának köszönhetően az Ikrek  felé fordul. Ebben az időben olyan szerencse fogja érni, ami egészen váratlan helyről köszönte be. Azonban a szerencse ebben az esetben nem feltétlenül olyan szituációban jelenik meg, ami nagy és látványos. Nem! Valószínűbb, hogy apróbb részletekből fog állni, egy egész sorozatról kell beszélni és amit az Ikrek biztosan észre fog venni.

Ez a 3 csillagjegy örökre megőrzi fiatalságát

Vízöntő

Sok lehetősége lesz arra, hogy megtapasztalja az önbizalmat és az optimizmust. 2023 az álmok teljesüléséről fog szólni.  Segítőket sodor mellé az élet.

Az elkövetkező évben a Vízöntő bátor, merész lesz, olyan tetteket hajt majd végre, amelyek során végre következetesen meg tudja védeni az elveit, céljait és végre törekedni fog majd a saját céljai elérésére. Az Uránusz ebben fogja segíteni.

Ezenkívül a Vízöntőnek egy újabb asztrológiai szövetségese lesz: a Szaturnusz. Ő fogja lökni, hajtani előre, hogy mély belső utazást tudjon végrehajtani, melynek során átalakítja majd a személyiségének alapjait, gondolkodását és a világhoz való hozzáállását is. Ez fog hozzájárulni a sikerekhez és 2023-ban a Vízöntő végre igazi életcélokat fog találni.

https://freemix.hu/2018/08/28/valassz-egy-dragakovet-es-tudd-meg-milyen-eletszakaszban-vagy-most/

Miklós Edit

Horoszkóp – Ennek a 3 csillagjegynek a család a legfontosabb

Facebook oldal: FreeMix>>>

Legyél a támogatónk, segítsd a FreeMix működését!

Kövess és oszd meg:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük