A legfinomabb farsangi fánk receptje – Elronthatatlan!
A farsangi fánk receptje magával ragad majd, hiszen pillanatok összeállítható a tészta és a végeredmény is garantált.
Puha, illatos és édes desszert kerülhet az asztalra akkor is, ha diétáznod kell.
Fánk hozzávalók↙️↙️↙️
✔️1 bögre langyos tej✔️ 2 evőkanál vaj ✔️1 tojássárgája
✔️1 és 3/4 bögre Schar Mix B
➕ szárított élesztő – 1 zacskó
➕ 3 ek cukor
➕ 1 vaníliás cukor
➕
olaj a sütéshez
Finom házi kenyér 5 összetevőből gyorsan, egyszerűen – Gluténmentes recept
Elkészítés↙️↙️↙️
Az alapanyagokat alaposan kikevered.
Pihenteted langyos helyen, letakarva 1 órát.
Kinyújtod, lisztezett felületen kb. 1, 5 cm vastagra, kör alakúra.
Szaggatod.
A közepét óvatosan az ujjaddal lenyomod, benyomod. De ne lyukadjon ki.
Ismét pihenteted fél órát.
Majd forró, bő olajban, többször megforgatva mindkét oldalát kisütöd a fánkoknak.
Rácsra szedve hagyod kihűlni.
